Πώς θα κάνεις το ωραιότερο DIY σορτσάκι από την παλιά σου φόρμα(video)

 

Κι όμως γίνεται πολύ πιο εύκολα απ'όσο φαντάζεσαι!

Το Πάσχα πέρασε μαζί με τις μέρες της καραντίνας που φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και εμείς ανυπομονούμε για την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Την ίδια ώρα η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει πολύ, τόσο που αν είχαμε ξαπλώστρα θα βγαίναμε στο μπαλκόνι για ηλιοθεραπεία. Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά πια, γι' αυτό αποχαιρετήσαμε τα χειμωνιάτικά μας ρούχα και είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να φορέσουμε ανάλαφρα t-shirt, φορέματα και σορτσάκια.

Τα σορτς είναι ιδανικά για να είσαι άνετη όλες τις ώρες μιας ζεστής ημέρας. Μπορείς να τα διαλέξεις για το άραγμα στο σπίτι μέχρι τον περίπατο, τα ψώνια ή για να αντικαταστήσεις τις πιτζάμες σου.

shorts2

Είναι σίγουρο ότι στη ντουλάπα σου έχεις διάφορες φόρμες για τις ώρες του γυμναστηρίου ή για τις χαλαρές, ανοιξιάτικες βόλτες σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να επιλέγεις να μην φοράς αρκετές από αυτές επειδή τις βαρέθηκες ή γιατί δεν σου εφαρμόζουν καλά πια. Πριν βιαστείς να τις πετάξεις στα σκουπίδια, πρέπει να μάθεις ότι τώρα μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να φτιάξεις τα ωραιότερα all day σορτς. Ναί, καλά διάβασες και μάλιστα χωρίς να ξοδέψεις απολύτως τίποτα.

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένα παντελόνι φόρμας, ένα ψαλίδι και μια μεζούρα. Δες προσεκτικά τα βίντεο που βρήκαμε για εσένα, ώστε να πάρεις ιδέες και να φτιάξεις τα ωραιότερα σορτσάκια.







© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved