Πώς θα αποτριχώσεις εύκολα το άνω χείλος στο σπίτι (video)

Μάθε πώς θα αφαιρέσεις εύκολα και χωρίς πόνο το μουστάκι από το πρόσωπό σου.

Για τα περισσότερα κορίτσια κυρίως τα πιο μελαχρινά, η αποτρίχωση αποτελεί δεύτερη φύση τους. Αν ανήκεις σε αυτές σίγουρα καταλαβαίνεις καλά για τι πράγμα μιλάω. Ξοδεύεις σίγουρα αρκετές ώρες σχεδόν κάθε δεύτερη εβδομάδα για αποτρίχωση, έτσι ώστε το δέρμα σου να είναι πάντα λείο και απαλό.

Είναι γεγονός πως το χειρότερο μέρος του σώματος για να έχει μια κοπέλα έντονη τριχοφυΐα είναι το άνω χείλος. Οι τρίχες στο συγκεκριμένο σημείο δίνουν την εντύπωση ότι έχεις μουστάκι, κάτι το οποίο είναι τελείως ανεπιθύμητο και αντιαισθητικό. Το χειρότερο όμως είναι πως έχουν την τάση να εμφανίζονται ξανά άμεσα ακόμη και μετά την αποτρίχωση.

Ειδικότερα τώρα που τα καταστήματα και τα σαλόνια ομορφιάς παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας, πρέπει με κάποιο τρόπο να βγάλεις μόνη σου το μουστάκι από το πρόσωπό σου. Αν σε πιάνει πανικός μόνο στην ιδέα, δεν χρειάζεται να ανυσηχείς. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δίνουμε τη λύση σε κάθε σου πρόβλημα και γι' αυτό βρήκαμε τα καλύτερα και ευκολότερα tutorials για να κάνεις την αποτρίχωση να μοιάζει παιχνιδάκι.







© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved