Κίτρινο χρώμα στα νύχια: τα ωραιότερα σχέδια για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σου

Βρήκαμε τα ωραιότερα σχέδια για να πάρεις ιδέες και να φέρεις την άνοιξη στα νύχια σου.

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που έχουμε ήδη συναντήσει σε πολλές εντυπωσιακές εκδοχές του. Φέτος πολύ τη μόδα είναι το απαλό, παστέλ κίτρινο αλλά και το κίτρινο της pop-art αισθητικής. Οι αγαπημένες μας celebrities έχουν ήδη δοκιμάσει το trend και μας έχουν χαρίσει αξιοζήλευτες εικόνες. Και φέτος την άνοιξη λοιπόν, το κίτρινο θα φορεθεί από την κορυφή έως τα νύχια... και ιδιαίτερα στα νύχια!

Δες παρακάτω πως μπορείς να βάψεις τα νύχια σου με διαφορετικές κίτρινες λεπτομέρειες και σχέδια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

nails1

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να αναδείξεις το pop yellow στα νύχια σου. Αντί να βάψεις κίτρινο όλο το νύχι, μπορείς απλά να προσθέσεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες αυτού, βάφοντας πρώτα την βάση με ένα λευκό βερνίκι. Στο τέλος μπορείς να σχεδιάσεις και κάποια "αφηρημένα" λουλούδια για τσαχπινιά.

naiils2

Κανένα κίτρινο δεν "φωνάζει" καλοκαίρι περισσότερο από το κίτρινο του ήλιου. Βάψε τα νύχια σου με το χρώμα του ήλιου και δημιούργησε επάνω του σχέδια τα οποία σου θυμίζουν το δικό σου καλοκαίρι.

nails3

Τα πουά νύχια είναι ίσως το πιο εύκολο σχέδιο για να δημιουργήσεις μόνη σου. Βάψε τα νύχια σου ένα ωραίο κίτρινο και στην συνέχεια πρόσθεσε με ένα άσπρο βερνίκι πολλές άσπρες μικροσκοπικές κουκίδες. Αντί για λευκό θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μαύρο ή οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σου.

nails4

Τα νύχια που δεν απαιτούν μεγάλη ακρίβεια, είναι και τα καλύτερα για να κάνεις μόνη σου. Βάψε κίτρινα τα νύχια σου και στην συνέχεια πάρε όποιο άλλο χρώμα θες και "εκτόξευσε" το πάνω στην βάση σου. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

6

Καλοκαίρι χωρίς λουλούδια γίνεται; Δε γίνεται! Άφησε την βάση των νυχιών σου διάφανη και δημιούργησε από πάνω τους λουλούδια με ένα κίτρινο βερνίκι. Τα νύχια σου θα γίνουν ο ορισμός της άνοιξης.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved