Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς της Hailey Baldwin στην καραντίνα

 

Μοιράστηκε τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί καθημερινά για να διατηρεί καθαρό και λαμπερό το δέρμα της.

Καθώς οι άνθρωποι σε όλο το πλανήτη ασκούν κοινωνική αποστασιοποίηση και συνεχίζουν να μένουν στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το 23χρονο μοντέλο και σύζυγος του Justin Bieber, μας αποκάλυψε την απλή αλλά αποτελεσματική ρουτίνα ομορφιάς της.

Γιατί να είμαστε ειλικρινείς η περιποίηση της επιδερμίδας μας, οι μάσκες προσώπου, τα scrub και ο ψεκασμός του αγαπημένου μας αρώματος έγιναν οι αγαπημένες μας συνήθειες για τις μέρες της καραντίνας. Είναι απλοί τρόποι για να νιώθουμε όμορφες και μας δίνουν έστω και λίγο την αίσθηση της ομαλότητας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η Hailey όπως είπε δεχόταν άπειρα μηνύματα από θαυμαστές της που ρωτούσαν πώς διατηρεί όμορφο το δέρμα της αυτό τον καιρό. Έτσι αποφάσισε να λύσει όλες τους τις απορίες και να κάνει αποκαλύψεις ομορφιάς σε ένα YouTube live που πραγματοποίησε με την διάσημη δερματολόγο Dr. Barbara Sturm.

Ας δούμε όμως τις συνήθειες που ακολουθεί η Hailey για να παραμένει όμορφη και λαμπερή.

1) Δεν κοιμάται ποτέ αν δεν έχει αφαιρέσει καλά το μακιγιάζ από το πρόσωπό της. Όπως είπε είναι ένας κανόνας που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια ακόμη και τις νύχτες που έχει πιει ένα ποτάκι παραπάνω.

2) Φροντίζει να κοιμάται καλά και αρκετές ώρες ακόμη και τις μέρες που ταξιδεύει. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για εκείνη και το δέρμα της και ανέφερε πως παλαιότερα υπέφερε από ξηροδερμία όταν δεν ακολουθούσε μια καλή ρουτίνα ύπνου.

3) Είναι λάτρης της φυσικής ομορφιάς και στην καθημερινή της ζωή χρησιμοποιεί ελάχιστο έως και καθόλου μακιγιάζ.

4) Τα βράδια πλένει καλά το πρόσωπό της με ειδικά προϊόντα καθαρισμού, φροντίζει για την ενυδάτωση και αν έχει λίγο χρόνο παραπάνω μπορεί να βάλει μάσκα ομορφιάς.

Eπίσης στο live η Hailey αποκάλυψε πως στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρή δερματίτιδα από μικρόβιο που κόλλησε πιθανόν από το μακιγιάζ στη δουλειά της. Ήταν αρκετά δύσκολη περίοδος για εκείνη και το δερματικό αυτό πρόβλημα την ταλαιπώρησε πολύ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved