Έσπασε η αγαπημένη σου σκιά ματιών; Σου έχουμε τη λύση!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις την σπασμένη σου σκιά αντί να την πετάξεις στα σκουπίδια.

Οι σκιές ματιών είναι αναπόσπαστο κομμάτι από την διαδικασία του μακιγιάζ. Σίγουρα έχεις παραπάνω από μια σκιά στο νεσεσέρ σου αφού είναι ο πιο εύκολος και εντυπωσιακός τρόπος να τονίσεις τα μάτια σου και να τα αναδείξεις.

Υπάρχουν σε διάφορες μορφές και συσκευασίες αλλά συνήθως θα τις βρεις είτε σε παλέτα με διάφορα χρώματα είτε μεμονωμένες. Επίσης πολλές διαφέρουν στην υφή αφού πλέον οι κρεμώδεις σκιές είναι αρκετά πιο δημοφιλής σε σχέση με την παλιά κλασική σκιά ματιών σε σκόνη.

Το αγαπημένο αυτό προϊόν είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, οικονομικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πολλές φορές και με διαφορετικούς τρόπους. Κρύβει όμως ένα σοβαρό μειονέκτημα: αν τυχόν πέσει κάτω και σπάσει, είναι για πέταμα. Παραδέξου πόσες σκιές χάθηκαν έτσι απλά πάνω σε μια άτυχη στιγμή απροσεξίας. Ακόμη και αν προσπάθησες να σώσεις την κατάσταση το πιο πιθανό είναι να κατέληξες γεμάτη σκιά από την κορυφή ως τα νύχια.

Εμείς για ακόμη μια φορά θέλουμε να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση δίνοντάς σου τη λύση σε αυτό το πρόβλημα ομορφιάς. Βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να φτιάξεις κάθε σπασμένη σου σκιά ή πούδρα (ναι, κι όμως) εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικά. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα.

Τι θα χρειαστείς:

τη σπασμένη σκιά ματιών σου

Λίγο οινόπνευμα

Πώς θα το κάνεις:

Ρίξτε λίγο οινόπνευμα στο δοχείο της σκιάς ματιών. Ανακάτεψε πολύ καλά τη τριμμένη σκιά μαζί με το οινόπνευμα χρησιμοποιώντας το δάκτυλό σου ή ένα ξυλάκι. Όταν γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα άφησέ το να στεγνώσει ιδανικά για 6-8 ώρες. Η σπασμένη σου σκιά αποτελεί παρελθόν αφού είναι πλέον σαν καινούρια.

Δες προσεκτικά το video που ακολουθεί για να σου λυθούν όλες οι απορίες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved