Πώς θα φτιάξεις εύκολα τα νύχια σου στο σπίτι (video)

Μάθε πώς θα έχεις όμορφα νύχια ακόμα και τις μέρες της καραντίνας σου.

Τις μέρες αυτές που βρίσκεσαι διαρκώς στο σπίτι σίγουρα ψάχνεις τρόπους να περνάς την ώρα σου δημιουργικά και να μην πεθαίνεις από τη βαρεμάρα. Είναι σίγουρα μια πολύ καλή περίοδος να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να δώσεις την απαραίτητη φροντίδα στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σου.

Η αλήθεια είναι πως το να κάνεις μόνη σου το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι δεν είναι και το πιο εύκολο κατόρθωμα. Τώρα όμως που το nailbar σου είναι κλειστό, αναγκαστικά πρέπει να φτιάξεις μόνη σου τα νύχια των χεριών και των ποδιών σου. Προσπάθησε να δεις την κατάσταση και από την θετική της πλευρά: εξοικονομείς χρήματα και αποκτάς νέες γνώσεις ομορφιάς.

Εμείς είμαστε πάντα εδώ για σένα και έχουμε βρει τις καλύτερες συμβουλές για εύκολο και γρήγορο μανικιούρ στο σπίτι, απευθείας από τους ειδικούς. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, ετοιμάσου να φτιάξεις τα ωραιότερα νύχια και ίσως δεν χρειαστεί να πας ποτέ ξανά στο σαλόνι ομορφιάς σου ακόμη και μετά την καραντίνα.

1ο βήμα : base coat

essie

ESSIE

Η βάση είναι απαραίτητη για να προετοιμάσεις τα νύχια σου για το βερνίκι. Όχι μόνο προστατεύει τα νύχια σου από το βερνίκι και τις χρωστικές, αλλά θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το μανικιούρ σου αναλλοίωτο χωρίς ξεφλούδισμα.

2o βήμα: δύο στρώσεις βερνίκι

pupa

PUPA

Εφάρμοσε δύο καλές στρώσεις από το αγαπημένο σου βερνίκι για να εξασφαλίσεις έντονο χρώμα, κάλυψη και διάρκεια.

3o βήμα: top coat

topcoat

SEVENTEEN

Στη συνέχεια έρχεται το βήμα που σφραγίζει όλη τη σκληρή δουλειά σας και κάνει το μανικιούρ σου να φαίνεται λαμπερό και προσεγμένο. Φρόντισε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες των νυχιών σου κατά την εφαρμογή.

ΤΙP : Βάλε άλλη μια στρώση από το top coat στα νύχια σου μετά απο 3 μέρες για να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη διάρκεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved