Θες τέλειο δέρμα; Βάλε αυτά τα φρούτα στη ζωή σου

Μάθε ποια φρούτα πρέπει να τρως για να έχεις πάντα λαμπερό και όμορφο δέρμα.

Το δέρμα μας είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα βασικά σημάδια υγείας και ομορφιάς. Όλες θέλουμε να έχουμε καθαρό, λαμπερό και λείο δέρμα και παλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό.

Μπορεί να έχεις πολλά προϊόντα στο νεσεσέρ σου που υπόσχονται θαύματα όπως καθαριστικά προσώπου, μάσκες και scrub αλλά μην ξεχνάς πως η διατροφή σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική όψη του δέρματός σου. Τα φρούτα είναι από τις καλύτερες τροφές που μπορείς να βάλεις στη διατροφή σου και να δεις άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου. Είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμπει.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα βγεις από το σπίτι σου για ψώνια, φρόντισε να βάλεις οπωσδήποτε στο καλάθι σου τα παρακάτω φρούτα.

1) Ανανάς

ananas

Πλούσιο σε βιταμίνη C και Β6, αυτό το φρούτο έχει πολλαπλά οφέλη. Φάε μερικές φέτες κάθε μέρα ή πιες ένα νόστιμο χυμό ή smoothie με ανανά. Οι ανανάδες είναι επίσης γνωστό ότι απολεπίζουν το δέρμα φυσικά και διορθώνουν τις ατέλειες.

2) Φράουλες

fraoula

Οι φράουλες είναι γεμάτες με αντιοξειδωτικά που συμβάλουν στο να μην έχεις θαμπό δέρμα. Φάε ένα μπολ με φρέσκες φράουλες ή προσθέσέ τες ως επικάλυψη στο μπολ δημητριακών σου για καθαρό και όμορφο δέρμα.

3) Μπανάνες

banana

Η μπανάνα είναι πλούσια σε βιταμίνη E κάτι που την κάνει πολύ ενυδατική. Η βιταμίνη Ε, όπως ήδη μπορεί να γνωρίζεις, χρησιμοποιείται συχνά για να απαλύνει τα σημάδια στο πρόσωπο και διώχνει τα μαύρα στίγματα.

4) Αβοκάντο

avocado

Περιέχει πολλές βιταμίνες και είναι σούπερ για την ενυδάτωση και ενίσχυση του δέρματος, ενώ θεωρείται πολύ κατάλληλο για τον καθαρισμό του προσώπου κυρίως ως μάσκα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved