Αυτά τα σχέδια nude νυχιών πρέπει να αντιγράψεις εδώ και τώρα (VIDEO)

Τα ωραιότερα nude μανικιούρ για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.

Τα νύχια σου είναι από τα πρώτα πράγματα που δίνουν χάρη και τονίζουν τη θηλυκότητά σου. Να ξέρεις πώς οι περισσότεροι και σίγουρα τα αγόρια θα εκτιμήσουν ένα ωραίο και περιποιημένο νύχι γι’ αυτό πρέπει να φροντίζεις συχνά την περιποίηση των άκρων σου.

Τώρα που τα κέντρα αισθητικής και τα nailbar είναι κλειστά θα αναγκαστείς να αναλάβεις εσύ την περιποίηση των νυχιών σου. Σκέψου όμως ότι είναι μια ωραία κοριτσίστικη απασχόληση για να περνάς τις ώρες της καραντίνας που είσαι κλεισμένη στο σπίτι. Επιπλέον μπορείς να εξασκηθείς και να δοκιμάσεις όσα σχέδια και χρώματα δεν είχες προλάβει ως τώρα να βάλεις στα νύχια σου.

Είμαστε ήδη στην περίοδο της άνοιξης που μας θέλει να επιλέγουμε πιο απαλά, φωτεινά χρώματα όπως τόνοι του μπεζ και όλα τα παστέλ χρώματα σε ρούχα και φυσικά στα νύχια. Εάν πάλι είσαι από αυτές που νομίζουν ότι τα nude νύχια είναι βασικά και βαρετά, ξανασκέψου το.

Από τα ζεστά μπεζ και απαλά ροζ μέχρι τα όμορφα καφέ, αυτές οι φρέσκες αποχρώσεις νυχιών ίσως σου ακούγονται τελείως βαρετές. Υπάρχει όμως σίγουρα το σχέδιο που θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και να αγαπήσεις τα nude νύχια αρκεί να βρεις αυτό που ταιριάζει με το vibe σου.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις μια δοκιμή; Εμείς βρήκαμε για σένα τις ωραιότερες παραλλαγές nude νυχιών για να πάρεις ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved