Πώς θα τακτοποιήσεις εύκολα τα καλλυντικά σου

Μάθε πώς θα οργανώνεις τα καλλυντικά σου και δες τη ζωή σου να γίνεται λίγο πιο εύκολη.

Ως γνωστόν εμείς τα κορίτσια έχουμε μια μεγάλη αγάπη για τα καλλυντικά. Θέλουμε όλα ( όταν λέμε όλα εννοούμε ΟΛΑ!) τα νέα κραγιόν που κυκλοφορούν, ωραίες σκιές, πούδρες , makeup, highlighters κλπ ( σταματάω όμως εδώ γιατί η λίστα δεν έχει τελειωμό).

Πολύ σύντομα όμως καταλήγουμε να έχουμε άπειρα προϊόντα μακιγιάζ στην κατοχή μας και ένα δωμάτιο που θυμίζει έκρηξη βόμβας (ταυτίζομαι!). Επιπλέον χρειάζονται ώρες για να βρεις το αγαπημένο σου μολύβι ή κραγιόν που θέλεις να φορέσεις σε μια έξοδο. Όπως καταλαβαίνεις το μακιγιάζ καταντάει παιχνίδι χαμένου θησαυρού με πολύ κόπο.

Εμείς επειδή θέλουμε να σου κάνουμε τη ζωή λιγάκι πιο εύκολη, συγκεντρώσαμε κάποια πολύτιμα tips που σίγουρα θα βοηθήσουν και θα βάλουν τα καλλυντικά σου σε μία τάξη.

1 .Ξεχώρισε αυτά που λειτουργούν από αυτά που πρέπει να πετάξεις.

Αυτό καλό για σένα θα ήταν να το έχεις σαν γενικότερο κανόνα τόσο για τα προϊόντα αλλά και στη ζωή σου. Δες ποια προϊόντα χρησιμοποιείς καθημερινά και ποια καθόλου. Δώσε επίσης προσοχή στην αποθήκευσή τους. Αν τα προϊόντα σου δεν είναι οργανωμένα με κανέναν τρόπο, συχνά ότι αφήνεις στην άκρη θα το ξαναβρίσκεις μετά από πολύ καιρό και κόπο.

2. Βγάλε έξω όλα τα καλλυντικά και κάνε ένα δυνατό ξεκαθάρισμα.

Ναι μιλάμε σοβαρά, βγάλε τα πάντα από κάθε συρτάρι, κάθε πορτοφόλι ,κομοδίνο ή κουτί. Στη συνέχεια αποφάσισε ποια προϊόντα σου είναι εντελώς άχρηστα και πρέπει να ξεφορτωθείς.

3. Καθάρισε τα πάντα.

Τώρα που όλα είναι έξω από τα δοχεία αποθήκευσής σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκουπίσεις και να απολυμάνεις κάθε επιφάνεια και να καθαρίσεις όλα τα δοχεία που χρησιμοποιείς. Επίσης, σκούπισε καλά όλα τα προϊόντα σου και αφαίρεσε τυχόν υπολείμματα από μακιγιάζ.

4. Οργάνωσε τα καλλυντικά σου με τέτοιον τρόπο ώστε να τα βρίσκεις εύκολα

Τακτοποίησε τα προϊόντα σου ανάλογα από το πώς τα χρησιμοποιείς. Φτιάξε ένα συρτάρι για τα primer, τα makeup και τις πούδρες που χρησιμοποιείς κάθε μέρα. Στη συνέχεια, δημιούργησε ένα συρτάρι για σκιές, ένα συρτάρι για bronzer και highlighter, και ένα συρτάρι για τις παλέτες σου. Ωστόσο, αν σου είναι πιο εύκολο, οργάνωσε τα προϊόντα ανά κατηγορία. Βάλτε όλα τα κραγιόν σε ένα συρτάρι και όλα τα concealer σε ένα άλλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το βήμα τακτοποίησης είναι τόσο σημαντικό!

Ελπίζω να σε βοήθησαν οι παραπάνω συμβουλές αλλιώς δες το βίντεο και θα καταλάβεις τα πάντα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved