DIY Time! Φτιάξε το πιο λαχταριστό lip balm με... σοκολάτα

...και προσπάθησε να μην το φας!

Το lip balm κάνει 3 πράγματα: Ενυδατώνει, δίνει λάμψη στα χείλη και... μας φτιάχνει την διάθεση! Πόσες φορές δεν έχεις βγάλει από την τσέπη σου ένα lip balm για να σου φτιάξει την διάθεση μέσα στην τάξη; Σκέφτηκες όμως τι θα γινόταν αν συνδύαζες το lip balm με το άλλο πράγμα που μας φτιάχνει αυτόματα την διάθεση; Τι εννοείς ποιο είναι το άλλο; Η σοκολάτα προφανώς! Όχι, δεν εννοούμε να πας να αγοράσεις ένα lip balm με γεύση και άρωμα σοκολάτας αλλά να φτιάξεις το δικό σου με την αγαπημένη σου σοκολάτα!

vazelini

Η συνταγή είναι πανεύκολη και η γεύση... απίστευτη! Τι πρέπει να κάνεις; Βάλε σε ένα μικρό μπολάκι με καπάκι (για να το αποθηκεύσεις μετά) μια κουταλιά βαζελίνη. Έπειτα συνέχεια λιώσε σε μπεν μαρί (κατσαρόλα με νερό και μπολάκι) την αγαπημένη σου σοκολάτα (σκέτη, χωρίς άλλα πράγματα οπως αμύγδαλα κλπ) και όταν κρυώσει ελαφρά ρίξε την μέσα στην βαζελίνη. Εναλλακτικά... χρησμοποίησε πραλίνα!

chris liverani 571681 unsplash

Ανακάτεψε πολύ καλά και… έτοιμο! Ναι, ήταν τόσο απλό και ναι, μπορείς να το φας. Αν μάλιστα θέλεις να το διατηρήσεις για καιρό (που δεν πρόκειται) μην ξεχάσεις να ρίξεις μερικές σταγόνες λεμόνι στο μίγμα σαν συντηρητικό. Καλη επιτυχία και... Καλή εβδομάδα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved