Πώς θα βγάλεις τα φρύδια σου σαν επαγγελματίας

 

Κι αν νομίζεις πως δεν γίνεται να βγάλεις τα φρύδια σου όπως οι ειδικοί, εμείς σου δείχνουμε τον τρόπο.

Τα φρύδια όπως σου έχουμε ήδη πει πολλές φορές ( θα το ξαναπούμε όμως), παίζουν τεράστιο ρόλο στη συμμετρία του προσώπου σου. Είναι αυτά που θα τονίσουν το βλέμμα σου, θα το αναδείξουν και όπως φυσικά καταλαβαίνεις ένα λάθος ( ή πολύ λάθος) σχήμα φρυδιού είναι αρκετό για να σε κάνει να δείχνεις αφύσικη.

Όλες μας έχουμε κάποια στιγμή βρεθεί σε μια κατάσταση όπου τα φρύδια μας δεν έμοιαζαν και πολύ με το πώς εμείς θα τα θέλαμε. Είτε τα είχαμε βγάλει τόσο πολύ νομίζοντας πως θα έχουμε το τέλειο σχήμα, είτε το σαλόνι ομορφιάς μας ξέχασε να ακολουθήσει τις οδηγίες, με αποτέλεσμα τα φρύδια σου να μην έχουν και το καλύτερο σχήμα.

Πίστεψε με σε νιώθω, ξέρω αρκετά καλά πόσο σπαρακτική είναι αυτή η κατάσταση. Τα ευχάριστα νέα φίλη μου είναι ότι υπάρχουν τρόποι για να ελαχιστοποιηθεί το χάος και να αποκτήσεις εύκολα ωραία και καλοσχηματισμένα φρύδια. Τις μέρες αυτές που βρίσκεσαι σπίτι με άπειρο ελεύθερο χρόνο είναι η τέλεια ευκαιρία να φτιάξεις τα φρύδια σου εύκολα και με μηδενικό κόστος. Πιάσε το τσιμπιδάκι λοιπόν και συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς θα βγάζεις τα φρύδια σου από δω και πέρα #LikeaPro.

Εδώ σου έχω τα κυριότερα tips που θα σου λύσουν τα χέρια:

1) Προτίμησε ένα τσιμπιδάκι με έντονες άκρες αλλά όχι αιχμηρές.

2) Χτένισε τα φρύδια σου με ανοδική φορά και στη συνέχεια με ένα ψαλίδι κόψε τις τρίχες που εξέχουν.

3) Χρησιμοποίησε ένα λευκό μολύβι αν θες για να σημειώσεις την αρχή και το τέλος του φρυδιού. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις που πρέπει να αποτριχώσεις.

4) Να βγάζεις τα φρύδια σου εναλλάξ για να μην κάνεις λάθη.

5) Μην ξεχάσεις να τα συμπληρώσεις με λίγο μολύβι για να σχηματίσεις το ιδανικό σχήμα.

Όμως επειδή στην θεωρία όλα είναι πιο εύκολα, σου δίνω 2 βίντεο που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το τέλειο φρύδι πράξη.









© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved