Η Jennifer Lopez με το πιο teen χτένισμα που είδαμε ποτέ! Να πώς θα το φτιάξεις

Δες πως θα κάνεις κι εσύ τα σούπερ hair buns της Jennifer Lopez.

Τι και αν έγινε 50 ετών, η Jennifer Lopez θα είναι πάντα όπως φαίνεται μια πηγή έμπνευσης για εμάς. Η Λατίνα σταρ λατρεύει να παίζει με την εικόνα της και είναι πάντα από τις πρώτες που δοκιμάζουν τις νέες τάσεις σε ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια.

Για ακόμη μια φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτο, ποστάροντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το πιο σούπερ, νεανικό χτένισμα που την έχουμε ποτέ δει. Σε τρώει η περιέργεια να μάθεις ποιό είναι αυτό; Δες και μόνη σου...


https://www.instagram.com/p/B9qjA2tJr6c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλάμε για τα double hair buns, ένα χτένισμα αρκετά δημοφιλές που πολλές απο τις αγαπημένες μας celebrities όπως η Kendall Jenner αλλά και η Cara Delevigne το έχουν ήδη δοκιμάσει. Είναι εύκολο, ανέμελο, girly και θα δώσει μια cool πινελιά σε ολόκληρη την εμφάνισή σου. Μπορείς να το κάνεις σε διάφορες παραλλαγές: με κοτσιδάκια, με τα μισά μαλλιά κάτω, με ασύμμετρες χωρίστρες ή οτιδήποτε άλλο εσύ επιθυμείς.

Στην gallery που ακολουθεί βρήκαμε για σένα μερικά από τα ωραιότερα χτενίσματα με double buns για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.

Δες το βίντεο για να μάθεις πως μπορείς να βάλεις κι εσύ το πιο hot χτένισμα στη ζωή σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved