Έχεις φακίδες; Αυτά τα μυστικά μακιγιάζ θα σε σώσουν

Βρήκαμε τα 4 καλύτερα tips μακιγιάζ που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τις φακίδες σου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή : οι φακίδες είναι απίστευτα όμορφες και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι για αυτές και να τις καλύπτεις με μακιγιάζ. Αν όμως το επιθυμείς, είναι ξεκάθαρα δική σου απόφαση. Τα κορίτσια με πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ή κόκκινα μαλλιά έχουν συνήθως αυτό το "σημάδι" γοητείας και μοναδικότητας. Επίσης ακόμη και αν δεν γεννήθηκες με αυτές είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις φακίδες από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

Για να είμαστε ειλικρινείς το να καλύπτεις τις φακίδες σου με makeup δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Αν επιλέξεις μια πλήρη κάλυψη μπορεί να καταλήξεις να δείχνεις σαν κέρινο ομοίωμα και αν δοκιμάσεις να τις καλύψεις με το αγαπημένο σου concealer ίσως τα πράγματα γίνουν πολύ χειρότερα. Τοποθετώντας τοπικά μόνο προϊόν αυτό που θα καταφέρεις είναι να τραβήξεις περισσότερο την προσοχή σε αυτή την ιδιαιτερότητα του προσώπου σου.

Αν αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις, είμαστε εδώ να σου δώσουμε την λύση για ακόμη μια φορά. Βρήκαμε 4 tips μακιγιάζ που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τις φακίδες σου και να τις δείχνεις με υπερηφάνια.

1) Προτίμησε τα προϊόντα ελαφριάς κάλυψης

Μια φυσική κάλυψη θα σε δείχνει δροσερή, νεανική και όμορφη και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του πρόσωπου σου. Δοκίμασε ένα primer με ελαφριά κάλυψη ή μια ΒΒ κρέμα.

2) Xρησιμοποίησε σωστά το concealer

Μην το προτιμήσεις για να καλύψεις τις φακίδες σου αλλά τυχόν σπυράκια ή σημάδια ακμής. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις τέλειο και φυσικό δέρμα.

3) Παίξε με τα χείλη

Οι σκούρες αλλά και οι πιο ζωηρές αποχρώσεις κραγιόν είναι must για σένα αφού θα τονίσουν την διάφανη επιδερμίδα σου και θα κάνουν ένα look που σκοτώνει. Πες ναι στο κόκκινο κραγιόν ή στο τολμηρό φούξια και ετοιμάσου να σαγηνεύσεις.

4) Πές ναί στο bronzer

Εάν είσαι κορίτσι με φακίδες, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να συμπληρώσεις αυτή τη φυσική λάμψη με μια γενναιόδωρη δόση bronzer. Μην ξεχάσεις όμως να επιλέξεις ένα με πιο κρεμώδη υφή.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved