Πώς θα βάζεις μολύβι χειλιών σαν επαγγελματίας

Όλα τα μυστικά για να πας το βάψιμο των χειλιών σου σε άλλο επίπεδο.

Πώς θα βάζεις μολύβι χειλιών σαν επαγγελματίας

Για τα περισσότερα κορίτσια το περίγραμμα των χειλιών είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που περιβάλλεται από πολύ μυστήριο. Θέλω να πω πως ενώ έχουμε όλες ακούσει αρκετές φορές το πόσο σημαντικό είναι αυτό το προϊόν, οι περισσότερες αποφασίζουν να το χρησιμοποιήσουν μόνο σε κάποια ειδική περίσταση.

Εμείς σαν λάτρεις του μακιγιάζ, θέλουμε να κάνουμε ένα πράγμα σαφές – το περίγραμμα στα χείλη είναι πραγματικά απαραίτητο! Αρχικά κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο γεμάτα, αποτρέπει το ξεχείλισμα του κραγιόν και πραγματικά σου λύνει τα χέρια για το πως θα σχηματίσεις ένα πιο σωστό σχήμα χειλιών.

Και αν εξακολουθείς να έχεις πάρει από φόβο το περίγραμμα χειλιών , ρίξε μια ματιά στις 3 πολύτιμες συμβουλές που συγκεντρώσαμε για σένα παρακάτω, ώστε να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό το θαυματουργό προϊόν.

girl

 1) Γέμιζε καλά ( και σωστά) τα χείλη σου

Εφάρμοσε το προϊόν σε όλα τα χείλη σου και όχι μόνο στο περίγραμμα. Αυτό θα είναι η ιδανική βάση για το κραγιόν σου και θα αποτρέψει το χρώμα του να σκορπίσει παντού.

2) Μην βγαίνεις πολύ έξω από το φυσικό σου σχήμα

Μια αιχμηρή άκρη θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται εντελώς αφύσικα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι που η άκρη του είναι ελαφρώς στρογγυλεμένη για ακριβή εφαρμογή και ωραίο φυσικό σχήμα.

3) Κράτα το μολύβι όρθιο με κλίση 45 μοίρες

Είναι σημαντικό να κρατάς το μολύβι με τον σωστό τρόπο. Κράτησέ το σε γωνία 45° από τα χείλη σου για μια εφαρμογή που είναι εξαιρετικά ομαλή και απαλλαγμένη από σκληρές γραμμές.

extra tip : Ζέστανε το μολύβι τρίβοντάς το ανάμεσα στα χέρια σου για λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό θα το κάνει να γράφει πολύ καλύτερα.