Κάντο όπως η Kylie Jenner! Βρες τα πιο ωραία μαύρα mini φορέματα

H Kylie Jenner φόρεσε το μαύρο-μίνι φόρεμα και μας έκανε να θέλουμε να το βάλουμε εδώ και τώρα.

Το μαύρο μίνι φόρεμα ή αλλιώς little black dress είναι το πιο διαχρονικό και σέξι φόρεμα που μπορείς να έχεις κι εσύ στην ντουλάπα σου.

Είναι ένα ρούχο το οποίο αποτελεί μόνο του ολόκληρη εμφάνιση αφού απογειώνει τη θηλυκότητα χωρίς να χρειάζεται πολλά άλλα στοιχεία. Ένα ζευγάρι γόβες αρκούν για να είσαι εσύ αυτή που θα κλέψει όλα τα βλέμματα στο πάρτι ή το club και θα κάνει τα αγόρια ( και τα κορίτσια!) να σε θαυμάζουν.

Το μαύρο μίνι φόρεμα μπορεί να φορεθεί όμως και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας αρκεί να το συνδιάσεις κατάλληλα και να μην είναι προκλητικό για μια πρωινή εμφάνιση. Αν θέλεις να το φορέσεις στο σχολείο ή στην βόλτα μην διστάσεις να το κάνεις, αφού είναι μια σούπερ επιλογή. Ολοκλήρωσε το look με τα αγαπημένα σου αρβυλάκια ή ένα ζευγάρι sneakers και ετοιμάσου να είσαι το πιο καλοντυμένο κορίτσι της παρέας.

Η Kylie Jenner πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό φορώντας ένα μαύρο, βελουτέ μίνι φόρεμα και το Instagram πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Υποθέτουμε πως το ταίριαξε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες αλλά και πάλι ήταν από μόνη της φωτιά. Αν δεν μας πιστεύεις δές και μόνη σου..


https://www.instagram.com/p/B9kHO6kHZ6F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην αγορά υπάρχουν άπειρα μαύρα φορέματα για να διαλέξεις εκείνο που πιστεύεις πως ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου σωματότυπο και στιλ. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να βρεις το κατάλληλο φόρεμα και για να στο κάνουμε πιο εύκολο, βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα και οικονομικά μαύρα μίνι φορέματα της αγοράς.

asos

ASOS

hm

H&M

pink1

PINK WOMAN

pink2

PINK WOMAN

attrativo1

ATTRATTIVO

attrativo2

ATTRATTIVO

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved