Τα 5 σχήματα που πρέπει να κάνεις στα νύχια σου ASAP

Δες ποια είναι τα σχήματα νυχιών που αξίζει να δοκιμάσεις στο επόμενο μανικιούρ σου.

Αντίθετα με ότι ίσως έχεις ακούσει ένα καλό μανικιούρ δεν είναι μόνο αυτό που θυμίζει έργο τέχνης και τίποτα λιγότερο. Νύχια με στρας, φτερά, εντυπωσιακά σχέδια ή χρώματα μπορεί να μας αρέσουν πολύ αλλά είναι το σχήμα των νυχιών τελικά που κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Το να διαλέξεις ποιο σχήμα θα κάνεις στα νύχια σου είναι ένα είδος κουίζ προσωπικότητας αφού τα νύχια λένε πραγματικά πολλά για το στιλ και τον χαρακτήρα σου. Αν θέλεις κάτι απλό και κομψό αλλά χαλαρό μπορείς να δοκιμάσεις το σχήμα squoval. Αν είσαι σούπερ glamour όλες τις ώρες της ημέρας και δεν φοβάσαι την υπερβολή, δοκίμασε τα νύχια στιλέτο ή καρφί (ένα από τα αγαπημένα της Kylie Jenner). Και αν είσαι κάπου στο ενδιάμεσο, μπορείς να διαλέξεις ένα σχήμα που βολεύει πολύ: τα αμυγδαλωτά νύχια.


https://www.instagram.com/p/B6ou0m0Hads/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς για να σε βοηθήσουμε βρήκαμε τα 5 πιο ωραία και δημοφιλή σχήματα νυχιών για να πάρεις ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου.

1) Αμυγδαλωτά νύχια

almond

Αν δεν είσαι αρκετά τολμηρή για τα νύχια στιλέτο αλλά το οβάλ δεν σε τρελαίνει μπορείς να επιλέξεις αυτό το σχήμα. Το αμύγδαλο σου δίνει μήκος αλλά δεν σε περιορίζει στις κινήσεις σου. Μπορεί να γίνει εύκολα με τζελ ή ακρυλικό.

2) Οβάλ νύχια

oval

Μια αγαπημένη επιλογή για φυσικό σχήμα ,που βλέπουμε πολύ συχνά και στο Instagram. Αν επιλέξεις το συγκεκριμένο σχήμα είμαι σίγουρη πως δεν θα το μετανιώσεις.

3) Νύχια καρφί

cofeein

Η Kylie Jenner αγαπά το συγκεκριμένο σχήμα αλλά εμείς έχουμε μια μικρή φοβία για το αν αυτά τα νύχια θα μπορούσαν να είναι βολικά στην καθημερινότητά σου. Η επιλογή είναι δική σου αν και απο μένα αυτό το σχήμα είναι σίγουρα #DONT.

4) Squoval

squoval

Αυτό το μανικιούρ είναι κάτι μεταξύ του τετράγωνου και του οβάλ σχήματος και είναι ένα από τα αγαπημένα της Selena Gomez. Μιμείται το σχήμα του καρφιού αλλά έχει πιο γυαλισμένες και στρογγυλεμένες άκρες.

5) Νύχια στιλέτο

stiletto

Τα νύχια των τολμηρών κοριτσιών είναι άκρως εντυπωσιακά αλλά είναι πολύ πιο πιθανό να σπάσουν.

Εσύ τι θα διαλέξεις στο ραντεβού για το επόμενο μανικιούρ σου;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved