Το πιο απίθανο challenge του Tik Tok: Κάνε μπούκλες με... τις κάλτσες σου!

Το #sockcurlschallenge είναι εδώ για να μας δείξει τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να κάνουμε μπούκλες.

Αυτή την περίοδο το Tik Tok είναι παντού και έχει γίνει ένας εκπληκτικός προορισμός για να βλέπεις τις νέες τάσεις σε προϊόντα ομορφιάς, παρωδίες και tutorials με την πιο πρόσφατη μανία το #SockCurlsChallenge, να κάνει χαμό τις τελευταίες μέρες.

Τα νέα κορίτσια βρίσκουν συνεχώς τρόπους και ιδέες για να απογειώνουν τις εμφανίσεις τους. Ανακαλύπτουν κόλπα μακιγιάζ ή λύσεις που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα μας κρατούν πάντα όμορφες και περιποιημένες. Αυτή τη φορά ανακάλυψαν έναν περίεργο θα λέγαμε τρόπο για να πετυχαίνεις μόνη σου στο σπίτι ένα απο τα ωραιότερα χτενίσματα.

Το #SockCurlsChallenge είναι η νέα τάση που κάνει χαμό στο app και ουσιαστικά μιλάμε για το πως θα κάνεις μπούκλες, με κάτι που φοράς στα πόδια σου. Ναι, το διάβασες σωστά: οι χρήστες του TikTok χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους κάλτσες για να σχηματίσουν μπούκλες στα μαλλιά τους. Αν ψάχνεις για έναν πρωτότυπο τρόπο ώστε να πετύχεις το χτένισμά αυτό στα δικά σου μαλλιά, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο παρακάτω βίντεο, διότι θα αλλάξει τη ζωή σου.



Αν ψήθηκες να δοκιμάσεις αυτό τον παράδοξο τρόπο χτενίσματος, εμείς βρήκαμε για σένα τις πιο ωραίες κάλτσες της αγοράς για να επιλέξεις ποιες θα κάνεις δικές σου.

calzedonia

CALZEDONIA

calzedonia2

CALZEDONIA

funky1

FUNKY BUDDHA

hm

H&M

pinkwoman

PINK WOMAN

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved