Τα cuticle shadow nails είναι το νέο trend στα νύχια

Ανακάλυψε τα πιο ωραία νύχια της σεζόν και μάθε πώς θα τα αποκτήσεις κι εσύ.

Αν κάθε φορά που πας για μανικιούρ κάθεσαι στην καρέκλα και αναρωτιέσαι ποιο χρώμα νυχιών ή ποιό σχέδιο να διαλέξεις, είσαι πολύ φίλη μου. Παρόλο που σήμερα μπορούμε να αποκτήσουμε ότι ονειρευόμαστε στα νύχια μας, αφού το nail art έχει πάει σε άλλο επίπεδο, εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι είναι ωραιότερο για τα δικά μας νύχια.

Εσύ όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Η τελευταία και ίσως μία από τις ομορφότερες τάσεις νυχιών που είδαμε τελευταία είναι τα cuticle shadow nails. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε γίνει αρκετά δημιουργικές με τη χρήση του highlighter. Σκέφτηκες ποτέ όμως να το βάλεις στα χέρια σου; Εδώ λοιπόν έρχεται η νέα τάση νυχιών για να μας δείξει έναν ακόμη τρόπο χρήσης του αγαπημένου μας προϊόντος.

Το νέο trend που μας ήρθε απευθείας από τη Νότια Κορέα είναι απλό, κομψό και αρκετά εύκολο να το πετύχεις.Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις highlighter ταμποναριστά στο τελείωμα των νυχιών σου, εκεί που ξεκινάνε τα δάκτυλα και να δώσεις μια εντυπωσιακή λάμψη.

nails1

Για κάποιες κοπέλες μπορεί να μοιάζει υπερβολικό αλλά η χρήση του highlighter στα δάχτυλα είναι μια πανέξυπνη ιδέα. Πάρε το αγαπημένο σου βερνίκι νυχιών σε χρώματα του ροζ ή του μοβ και τοποθέτησε κάποια σκόνη highlighter σε ροζ τόνους για μια εκθαμβωτική λάμψη.

nails2

Το καλύτερο πράγμα με αυτή την τάση είναι ότι δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού για μανικιούρ κάθε φορά που θέλεις να τη δοκιμάσεις. Εφάρμοσε το αγαπημένο σου παστέλ βερνίκι νυχιών σε ματ τελείωμα, βάλε λίγο highlighter και είσαι πανέτοιμη.

nails3 copy

Έχουμε ήδη αρχίσει να εντοπίζουμε ορισμένες παραλλαγές αυτής της εκπληκτικής τάσης νυχιών. Ενώ η αρχική ιδέα περιορίζει τη χρήση του highlighter μόνο γύρω από την περιοχή που είναι τα πετσάκια, λίγο επιπλέον highlighter δεν έβλαψε ποτέ καμία έτσι δεν είναι; Εφάρμοσέ το σε όλα τα δάχτυλά σου και λάμψε!

nails4

Ένας άλλος εντυπωσιακός τρόπος για να βάλεις την τάση στα χέρια σου είναι κάνοντας με το highlighter μικρές σταγόνες που θυμίζουν δάκρυ.

Εσύ άραγε θα τολμήσεις το συγκεκριμένο trend;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved