5 tips για να έχεις κάθε μέρα τέλειες βλεφαρίδες

Όλα τα μυστικά για να έχεις πάντα πυκνές και ωραίες βλεφαρίδες.

Τα μάτια μας είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου και από τα σημεία που τονίζουμε ιδιαίτερα στο μακιγιάζ μας. Οι βλεφαρίδες μας παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στον τονισμό του ματιού αφού μπορούν να αναδείξουν το σχήμα τους και να μας δώσουν το γατίσιο βλέμμα που όλες θέλουμε.

Η αλήθεια είναι πως όσον αφορά τις βλεφαρίδες, η αγαπημένη μας μάσκαρα κάνει τα πάντα καλύτερα! Προσθέτει ένταση στις βλεφαρίδες σου και τονίζει το μακιγιάζ των ματιών σου. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μειονέκτημα του να φοράς μάσκαρα είναι όταν το παρακάνεις με αποτέλεσμα να καταλήγεις με αδέξιες και κολλημένες βλεφαρίδες, που μεταξύ μας δεν είναι και πολύ κολακευτικό.

Πίστεψέ με, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες είναι να έχεις βλεφαρίδες που θυμίζουν ιστό αράχνης. Έτσι όταν χρησιμοποιείς την μάσκαρα θα πρέπει να βρεις τη σωστή ισορροπία. Αν θες να μάθεις πώς θα το πετύχεις αυτό, συνέχισε να διαβάζεις.

mascara1

1) Μην βάζεις πολλές στρώσεις

Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας για την εφαρμογή της μάσκαρας: Μην βάζεις πέντε και έξι στρώσεις προκειμένου να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται μεγαλύτερες και πυκνότερες. Όσο περισσότερο προϊόν χρησιμοποιείς, τόσο πιο κολλημένες και περίεργες θα δείχνουν οι βλεφαρίδες σου.

2) Καθάριζε τα υπολείμματα από το βουρτσάκι

Ήξερες ότι η μεγαλύτερη αιτία των αδέξιων βλεφαρίδων είναι ένα βουρτσάκι που είναι γεμάτο με μάσκαρα; Την επόμενη φορά φρόντισε να σκουπίσεις καλά το βουρτσάκι με μια χαρτοπετσέτα και λίγο υγρό ντεμακιγιάζ πριν το βάλεις πάλι πίσω στη μάσκαρά σου.

3) Ανανέωνε την μάσκαρά σου κάθε 3 μήνες

Ξέρω πως καταβάθος θα ήθελες κι εσύ η μάσκαρά σου να κρατάει περισσότερο από τρεις μήνες. Μετά από τρεις μήνες όμως η μάσκαρα στεγνώνει, και δεν είναι καλή στην εφαρμογή. Εκτός από αυτό, αρκετά βακτήρια αρχίζουν να συσσωρεύονται στο σωλήνα του προϊόντος και θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν σοβαρή μόλυνση στα μάτια.

4) Αποθήκευε τη μάσκαρα σε σκιερό μέρος

Όταν αποθηκεύεις τα καλλυντικά σου σε μέρη με υψηλή θερμοκρασία καταλήγουν να χαλάνε πιο γρήγορα. Ενώ μια ωραία λύση είναι να αποθηκεύεις την μάσκαρα στο ψυγείο σου, το ιδανικό είναι να την φυλάς σε δροσερό, σκιερό μέρος όπου δεν υπάρχει άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

5) Κράτησέ την κλειστή αεροστεγώς

Όταν αφήνεις το καπάκι της μάσκαρας ανοιχτό, προσκαλείς όλα τα μικρόβια και τα βακτήρια να μπούν στο σωλήνα. Επίσης η μάσκαρα ξεραίνεται και χαλάει.

Τώρα που έμαθες όλα τα μυστικά ετοιμάσου για τις πιο ωραίες βλεφαρίδες που είχες ποτέ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved