Θες να κάνεις το πιο cool χτένισμα; Δοκίμασε τα χρωματιστά braids

Μάθε τα πάντα για τα χρωματιστά κοτσιδάκια,το πιο εντυπωσιακό χτένισμα που μπορείς να κάνεις την άνοιξη.

Καθημερινά όλες ψάχνουμε χτενίσματα για να αλλάζουμε, να μη βαριόμαστε και να πηγαίνουμε την εμφάνισή μας ένα βήμα παραπέρα. Ενα χτένισμα είναι ικανό να σε κάνει να ξεχωρίσεις ακόμη και αν είσαι ντυμένη με τα πιο απλά και καθημερινά ρούχα.

Τελευταία έχουμε δει πολλά ιδιαίτερα και εντυπωσιακά χτενίσματα με κοτσιδάκια όπως τα boxer braids που είναι από τα αγαπημένα μας και σίγουρα τα έχεις δοκιμάσει κι εσύ. Πλέκοντας τα μαλλιά σου σε κοτσίδες όπως η γαλλική ή η πλεξούδα ψαροκόκκαλο γλιτώνεις την φθορά των μαλλιών σου σε μεγάλο βαθμό αφού δεν χρησιμοποιείς την ισιωτική ή κάποια συσκευή θερμότητας, άρα δεν καις τα μαλλιά σου.

Επειδή όμως η μόδα δεν σταματά να εξελίσσεται ποτέ, σου έχουμε την πιο cool πρόταση της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλη από τα χρωματιστά braids, τις κοτσίδες δηλαδή με χρώμα.

braids2

Μπορείς να αποκτήσεις το συγκεκριμένο look πλέκοντας τα μαλλιά σου με χρωματιστά extension για να δώσεις το εφέ που κάνουν οι αντάυγειες ή να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με κάποιο σπρέι της επιλογής σου. Είναι το ιδανικό χτένισμα αν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις σε ένα πάρτι, μια συναυλία ή ακόμα και στη βόλτα σου.






Στην παρακάτω gallery σου δείχνουμε μερικά χτενίσματα με χρωματιστά braids που είδαμε και μας άρεσαν πολύ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved