Τα απόλυτα makeup tips για να βγαίνεις κούκλα στις φωτογραφίες

Μάθε πώς με μικρές αλλαγές στο μακιγιάζ σου μπορείς να βγαίνεις κούκλα στις φωτογραφίες.

Ζούμε σε μια εποχή όπου δεν τραβάμε φωτογραφίες μόνο σε ειδικές περιπτώσεις αλλά καθημερινά για να κάνουμε αναμνήσεις και όχι μόνο. Για να λέμε την αλήθεια βγάζουμε άπειρες selfie( ταυτίσου!) ειδικά όταν έχουμε κάνει ένα ωραίο μακιγιάζ ή χτένισμα.

Οι εμφανίσεις στο φακό δεν γίνονται μόνο τα βράδια της Παρασκευής που θα βγεις με τις φίλες σου για τρελό clubbing ( άρα έχεις το τέλειο μακιγιάζ) άρα είναι απαραίτητο να έχεις έτοιμο το πρόσωπό σου για κλικς κάθε ώρα και στιγμή. Κακά τα ψέμματα, όλες μας έχουμε άπειρες φωτογραφίες που δεν μας κολακεύουν και πολύ ενώ έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια με το μακιγιάζ μας.

Θες να μάθεις πώς θα βγαίνεις πάντα όμορφη στον φακό; Είμαστε εδώ για σένα ακόμη μια φορά και σου έχουμε τα μικρά αλλά απόλυτα makeup tips για να βγαίνεις κουκλάρα σε κάθε λήψη.

1) Μην ξεχνάς το primer

Ο φακός της κάμερας μπορεί να συλλάβει ακόμη και τα πιο μικρά ελαττώματα. Έτσι όταν δεν βάζεις primer τονίζονται οι λεπτές γραμμές του προσώπου σου και τυχόν ατέλειες στο δέρμα. Για να ρυθμίσεις την βάση του μακιγιάζ σου πάντα να ξεκινάς με ένα primer.

2) Προτίμησε τα ματ makeup

Tο λιπαρό δέρμα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τον φακό και συνήθως κάνει το πρόσωπό σου να γυαλίζει πολύ. Ωστόσο, αν έχεις ξηρό δέρμα το ματ makeup μπορεί να φανεί λίγο αφύσικο και σκληρό. Η ασφαλέστερη επιλογή είναι ένα κρεμώδη ματ ή μαλακό ματ υγρό makeup που θα προσφέρει κάλυψη και δεν θα γυαλίζει στα φωτογραφικά φλας.

3) Δώσε σημασία στους μαύρους κύκλους

Η εφαρμογή του concealer είναι απαραίτητη πόσο μάλλον όταν έχεις μαύρους κύκλους. Πολλά κορίτσια το ξεχνάνε και καταλήγουν να φαίνονται αστείες στις φωτογραφίες. Το κόλπο για τέλεια κάλυψη είναι να αναμίξεις λίγο concealer με μια μικρή ποσότητα από το makeup σου και να εφαρμόσεις τοπικά.

4) Πες ναι στη διάφανη πούδρα

Εάν έχεις λιπαρό δέρμα επένδυσε σε μια διάφανη πούδρα. Βάλε αρκετή ποσότητα στη ζώνη Τ του προσώπου σου. Η πούδρα ελέγχει τη λιπαρότητα και κάνει το πρόσωπό σου να μη γυαλίζει στις φωτογραφίες.

5) Γέμιζε τα φρύδια σου

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου σου. Γεμίζοντας τα φρύδια σου ελαφρά με ένα μολύβι θα τα κάνεις να φαίνονται ωραιότερα και πιο πλούσια. Φυσικά θα βγαίνεις πιο όμορφη σε όλες( ναι σε όλες!) τις φωτογραφίες.

Ελπίζω να σου φάνηκαν χρήσιμα τα παραπάνω tips και να τα δοκιμάσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved