Θέλεις το πιο cool ανοιξιάτικο μακιγιάζ; Βάλε μεταλλικό eyeliner

Το μεταλλικό eyeliner είναι από τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ και ήρθε για να μείνει.

Θυμάσαι την εποχή που βγήκαν τα χρωματιστά eyeliner και όλες είχαμε πάθει εμμονή; Είμαι σίγουρη ότι το έχεις δοκιμάσει κι εσύ. Λοιπόν, εάν έχεις βαρεθεί το χρωματιστό eyeliner και θες να πας την εμφάνισή σου ένα βήμα παραπέρα ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα για την νέα beauty μανία.

Φυσικά μιλάμε για το μεταλλικό eyeliner. Είναι λαμπερό (πολύ λαμπερό!), βγαίνει σε πάρα πολλά χρώματα και μπορεί να απογειώσει το μακιγιάζ των ματιών σου.

Είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί τελευταία και αν δεν με πιστεύεις ρίξε μια ματιά στο Instagram και θα δεις πως ήδη τα πιο in κορίτσια αλλά και αγαπημένοι celebrities το έχουν δοκιμάσει και έκλεψαν την παράσταση.

Το μεταλλικό eyeliner υπάρχει στην αγορά σε πολλά χρώματα και μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις αυτό που πιστεύεις πως ταιριάζει καλύτερα στο χρώμα των ματιών σου. Αν έχεις καστανά μάτια το χρυσό ή το μπλέ μεταλλικό eyeliner θα σε κάνει να δείχνεις πιο wow από ποτέ ενώ αν έχεις γαλάζια η πράσινα μάτια, το ασημί ή το πράσινο μεταλλικό eyeliner είναι η τέλεια επιλογή για σένα.

sephora

SEPHORA

INKWELL

INK WELL

Στην παρακάτω gallery βρήκαμε τα πιο ωραία μακιγιάζ με μεταλλικό eyeliner και σου τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείς.

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved