Waterdrop nails: τα πιο trendy νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις

Μάθε τα πάντα για την πιο trendy τάση νυχιών που κυκλοφορεί τώρα.

Αν λατρεύεις τα ωραία νύχια και ψάχνεις το πιο cool μανικιούρ, μάλλον θα πηδήξεις από την χαρά σου με αυτή τη νέα τάση νυχιών που θα σου πούμε.

Κορίτσια, ετοιμαστείτε για βροχή. Όχι δεν θα βραχείς αλλά θα βάλεις την βροχή στα νύχια σου αφού το νέο αυτό μανικιούρ θυμίζει σταγόνες νερού. Όπως λέει και το όνομα, το waterdrop μανικιούρ μοιάζει με μικροσκοπικές σταγόνες νερού που τοποθετούνται με τρόπο στα νύχια σου. Είναι ο πιο εύκολος, φρέσκος και cool τρόπος για να διακοσμήσεις τα χέρια σου.

Είτε έχεις μακριά νύχια είτε όχι, το waterdrop μανικιούρ είναι κατάλληλο για όλες όσες θέλουν να πειραματιστούν με τα νύχια τους και να κάνουν τολμηρές εμφανίσεις. Για να το πετύχεις πρέπει πρώτα να εφαρμόσεις μια βάση και μετά να διαλέξεις το αγαπημένο σου βερνίκι νυχιών στο χρώμα που θέλεις. Στη συνέχεια, πρόσθεσε αυτές τις μικροσκοπικές,διαφανή σταγόνες νερού με gel και ολοκλήρωσε με ένα top coat νυχιών.

Το συγκεκριμένο trend μπορείς να το συνδιάσεις και με άλλα όπως πχ ένα γαλλικό μανικιούρ. Παίξε με τα χρώματα και τα σχέδια και ετοιμάσου να έχεις από τα πιο cool νύχια της άνοιξης.

Στην gallery που ακολουθεί σου δείχνουμε μερικά από τα ωραιότερα waterdrop nails για να πάρεις ιδέες και να τα αντιγράψεις στα δικά σου νύχια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved