Τα καλύτερα σχέδια για το ανοιξιάτικο μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις

Βρήκαμε τα πιο cool ανοιξιάτικα μανικιούρ και σου τα παρουσιάζουμε για να τα αντιγράψεις κι εσύ στα νύχια σου.

Η άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα και όπως θα βάλουμε σιγά-σιγα τα ανοιξιάτικα και τα έντονα, χρωματιστά ρούχα στην καθημερινότητά μας, έτσι θα βάλουμε και το χρώμα στα νύχια μας. Τα ωραία και περιποιημένα νύχια μπορούν να απογειώσουν το λούκ σου και σίγουρα θα σε κάνουν ένα κομψό κορίτσι που προσέχει την εμφάνισή του.

Οι νέες τάσεις στα νύχια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τα in κορίτσια σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενό τους μανικιούρ. Φέτος λοιπόν οι τάσεις στα νύχια παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία: από κλασικά νύχια μέχρι ολοκαίνουριες, φρέσκες ιδέες που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά. Εξάλλου το nail art έχει πάει σε άλλο επίπεδο και μπορούμε να κάνουμε έυκολα στα νύχια μας ό,τι έχουμε φανταστεί.

Εμείς διαλέξαμε για σένα τα πιο ωραία νύχια που θα θέλεις σίγουρα να αντιγράψεις. Δες λοιπόν τις νέες τάσεις για την άνοιξη και κλείσε ραντεβού asap για το επόμενό σου μανικιούρ.

1) cuticle dot

nails1

Αυτό το trend ξεκίνησε τους πρώτους μήνες του 2020. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς μια γυαλιστερή nude βάση, αμυγδαλωτό σχήμα και μια μικρή κουκίδα λευκό βερνίκι νυχιών.

2) ουράνιο τόξο

nails2

Τα παστέλ χρώματα είναι και φέτος αγαπημένη επιλογή οπότε αν δεν μπορείς να διαλέξεις ένα μόνο χρώμα μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικό σε κάθε νύχι και να ξεχωρίσεις.

3) διπλό γαλλικό

nails3

Η άνοιξη θέλει χρώμα και πλέον μπορείς να βάλεις όποιο χρώμα σου αρέσει στο γαλλικό μανικιούρ σου και να έχεις από τα πιο cool νύχια.

4) νύχια με καρδιές

nails4

Αυτό το μανικιούρ είναι ό,τι πρέπει για τις ερωτευμένες αλλά είναι και από τα πιο chic που μπορείς να διαλέξεις.

5) floral νύχια

nails5

Το floral παίζει πολύ την άνοιξη σε ρούχα και γιατί όχι και στα νύχια μας. Βάλε τα λουλούδια στα νύχια σου για να έχεις το πιο ωραίο, ανοιξιάτικο μανικιούρ που υπάρχει.

6) ανάποδο γαλλικό

nails7

Μια ωραία ιδέα για τις τολμηρές είναι το ανάποδο γαλλικό μανικιούρ. Ιδανικά χρώματα για αυτό το look είναι το κίτρινο, παστέλ μωβ ή γαλάζιο.

Ό,τι και αν επιλέξεις μην ξεχνάς πως όταν έχεις αυτοπεποίθηση αυτό θα βγεί και προς τα έξω, με αποτέλεσμα να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved