Θες απαλά πόδια μετά το ξύρισμα; Σου έχουμε τον τρόπο!

Μάθε πώς θα διώξεις τις ενοχλήσεις που αφήνει το ξύρισμα και πώς θα έχεις πάντα απαλό και λείο δέρμα.

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το ξύρισμα, ειδικά μεταξύ των κοριτσιών. Από το να φοβάσαι πως οι τρίχες σου θα βγουν πιο χοντρές ή να ανησυχείς για το δέρμα που σκουραίνει σε μερικά σημεία όπως οι μασχάλες σου, οι περισσότερες από εμάς προσπαθούν να μείνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από αυτή τη μέθοδο αφαίρεσης της τρίχας. Εσύ γνωρίζεις πως η ποιότητα των ξυραφιών μαζί με την κρέμα ξυρίσματος που χρησιμοποιείς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, δίνοντας το τελικό αποτέλεσμα;

Ναι, το διάβασες σωστά. Για να κάνεις το ξύρισμα μια ευχάριστη πια για σένα εμπειρία, σου βρήκαμε ένα απλό DIY gel ξυρίσματος που θα σε βοηθήσει πολύ. Το gel αυτό περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και είναι σούπερ για όλους τους τύπους δέρματος. Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στο ξηρό και ερεθισμένο από το ξύρισμα δέρμα, μια για πάντα!

shav5

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για πιο σωστό ξύρισμα:

  1. Πάντα να χρησιμοποιείς ένα ξυράφι καλής ποιότητας και που καθαρίζεται εύκολα.
  1. Άσε το ξύρισμα στο τέλος του μπάνιου σου, καθώς αυτό θα εξασφαλίσει ότι οι πόροι έχουν άφθονο χρόνο για να ανοίξουν.
  1. Ξέπλυνε τις λεπίδες κάθε φορά μετά το ξύρισμα.

Για να φτιάξεις το gel ξυρίσματος θα χρειαστείς:

  • 1/2 φλιτζάνι οργανικό λάδι καρύδας
  • 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό
  • 1/4 φλιτζάνι gel αλόη βέρα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 2 κουταλιές της σούπας φυτική γλυκερίνη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree

Βήμα 01: Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το νερό και πρόσθεσε το αλάτι μέχρι να διαλυθεί πλήρως.

Βήμα 02: Στη συνέχεια βάλε τα υπόλοιπα υλικά μαζί και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μείγμα.

Βήμα 03: Αφαίρεσε το μείγμα από τη φωτιά και αφήσέ το να κρυώσει.

Βήμα 04: Φύλαξέ το gel σε αεροστεγές δοχείο και μπορείς να το χρησιμοποιείς όποτε θέλεις.

Ελπίζω να το δοκιμάσεις και να ενθουσιαστείς με το λείο και απαλό δέρμα που θα αποκτήσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved