Εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις πριν το πρώτο σου πεντικιούρ;

Μάθε τα πάντα για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη όταν κάνεις το πρώτο σου πεντικιούρ.

Είμαστε ήδη στους πρώτους μήνες της άνοιξης και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Το no1 πράγμα που συνήθως θέλεις να κάνεις είναι να αποχαιρετάς σιγά σιγά τα κλειστά παπούτσια και τα αγαπημένα σου αρβυλάκια. Οι πρώτες εμφανίσεις με peep toe παπούτσια δεν αργούν αλλά καταλαβαίνεις ότι τα πόδια σου δεν έχουν δει το φως του ήλιου για μήνες και τα έχεις τελείως παρατημένα.

Η καλύτερη λύση όπως φαντάζεσαι είναι ένα πεντικιούρ. Ενώ μπορείς να βάψεις και μόνη σου τα νύχια των ποδιών εύκολα στο σπίτι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την περιποίηση που θα σου χαρίσει μια επαγγελματίας. Και αν δεν έχεις κάνει ποτέ ως τώρα πεντικιούρ σε κάποιο σαλόνι ομορφιάς #keepcalm αφού δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν καθίσεις στην καρέκλα.

pedi3

Βεβαιώσου πως το nailbar που θα επισκεφθείς τηρεί τους κανόνες υγιεινής

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις για το πεντικιούρ είναι ότι δεν είναι παντού το ίδιο. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να κάνεις την έρευνά σου για να βρεις το σωστό σαλόνι ομορφιάς. Μπορείς να διαβάσεις σχόλια για τον χώρο πριν πας και να βεβαιωθείς ότι παίρνουν στα σοβαρά την υγιεινή. Αν δεν πλένουν τα εργαλεία τους σωστά, μπορεί να καταλήξεις με μια άσχημη μόλυνση.

Το μηχάνημα αφαίρεσης κάλλων είναι απαγορευμένο στις περισσότερες χώρες

Το μηχάνημα αφαίρεσης κάλων που μοιάζει με γιγάντιο ξυράφι ή τρίφτη τυριού, είναι παράνομο στις περισσότερες χώρες. Ακόμη και αν το δεις να χρησιμοποιείται κάπου θα πρέπει να πεις ξεκάθαρα όχι στην χρήση του. Επίσης ενώ το κόψιμο των νυχιών είναι γενικά ασφαλές βεβαιώσου πως η κοπέλα που θα σου κάνει το πεντικιούρ δεν θα το κάνει πολύ γρήγορα ή απρόσεκτα. Αν τυχόν τσιμπηθεί το δέρμα σου μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο.

Αν δεν είσαι χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα ζήτα μια επανάληψη. Αν το βερνίκι νυχιών είναι άνισο ή μουτζουρωμένο μην διστάσεις να ζητήσεις διόρθωση. Τελευταίο και πιο σημαντικό, μην ξεχάσεις τις σαγιονάρες σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved