Δεν ξέρεις πώς να ξεβάψεις τα νύχια σου; Σου έχουμε πέντε περίεργα κόλπα

Σου τελείωσε το ασετόν και θέλεις να ξεβάψεις τα νύχια σου; Κι όμως υπάρχει τρόπος.

Όλες μας θέλουμε να έχουμε όμορφα και περιποιημένα νύχια. Επισκεπτόμαστε σαλόνια ομορφιάς για το καθιερωμένο μανικιούρ ή το κάνουμε ακόμα και μόνες μας στο σπίτι με το αγαπημένο μας βερνίκι.

Τα κλασικά βερνίκια νυχιών είναι ιδιαίτερα οικονομικά, εύκολα στη χρήση τους και μπορείς να τα κουβαλάς παντού μαζί σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας χάλασε ένα νύχι και το αγαπημένο μας μανό έσωσε την κατάσταση. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να ξεβάψεις τα νύχια σου εδώ και τώρα και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις ασετόν;

Δεν υπάρχει λόγος να φρικάρεις αφού υπάρχει εναλλακτική και μάλιστα όχι μία ούτε δύο αλλά πέντε. Δες παρακάτω πως αλλιώς μπορείς να αφαιρέσεις το βερνίκι από τα νύχια σου και thank us later.

1) Απολυμαντικό χεριών

polish3

Οι πιθανότητες να μεταφέρεις ένα απολυμαντικό χεριών στην τσάντα σου είναι περισσότερες από το να έχεις ένα ασετόν. Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα απολυμαντικά περιέχουν λίγο αλκοόλ, το οποίο είναι ένας καλός διαλύτης για να μαλακώσει το βερνίκι νυχιών. Βούτηξε τα νύχια σου σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν και στη συνέχεια, τρίψε με μια μπάλα από βαμβάκι και απολυμαντικό. Επανέλαβε μέχρι να φύγει όλο το χρώμα από τα νύχια σου.

2) Οδοντόκρεμα

toothpaste

Η οδοντόκρεμα περιέχει αιθυλικό οξικό άλας, το οποίο είναι ένα κοινό συστατικό που περιέχει και το ασετόν. Χρησιμοποίησε λευκή οδοντόκρεμα για να απαλλαγείς εύκολα από το βερνίκι νυχιών. Πάρε μια οδοντόκρεμα και εφάρμοσε μικρές ποσότητες στα νύχια σου. Τρίψε τα νύχια σου με μια παλιά οδοντόβουρτσα ή χαρτοπετσέτα για να αφαιρέσεις το χρώμα.

3) Λακ μαλλιών

hairpsray

Η λακ που περιέχει οινόπνευμα είναι η επόμενη καλύτερη εναλλακτική λύση για την αφαίρεση του μανό. Πάρε μια μπάλα βαμβάκι και ψέκασέ την με λακ. Στη συνέχεια, απλά πέρασε το βαμβάκι πάνω από τα νύχια σου και τρίψε καλά. Επανέλαβε μέχρι να βγει εντελώς το χρώμα. Πλύνε καλά τα χέρια σου και εφάρμοσε μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής κρέμας.

4) Ξύδι και λεμόνι

vinegarlemon

Σίγουρα θα έχεις κι εσύ λίγο ξύδι και λεμόνι στο σπίτι σου. Βάλε σε ένα μπολ ξύδι και λεμόνι, βούτηξε βαμβάκι και άφησέ το για 10 έως 20 λεπτά. Μετά τρίψε καλά τα νύχια σου με το βαμβάκι και είσαι πανέτοιμη.

5) Αποσμητικό

deodorant

Όχι δεν σου κάνουμε πλάκα. Ψέκασε τα νύχια σου με αποσμητικό spray και τρίψτε με μια μπάλα από βαμβάκι. Αυτός ο τρόπος θα θέλει περισσότερες από μία προσπάθειες.

ΥΓ. Οι παραπάνω τρόποι είναι μόνο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved