Stick-on gems: ο πιο cool τρόπος να διακοσμήσεις το πρόσωπό σου τις Απόκριες

Μάθε τα πάντα για τη νέα αυτή τάση μακιγιάζ και ετοιμάσου να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Ένα νέο έτος φέρνει πάντα μαζί του νέες τάσεις μακιγιάζ. Έτσι συνέβη και το 2020 αν και είμαστε μόνο στο δεύτερο μήνα του έτους, υπάρχει ήδη ένα μεγάλο κύμα επερχόμενων τάσεων. Η τελευταία τάση μακιγιάζ που έχει τραβήξει την προσοχή μας είναι τα stick-on gems, η χρήση δηλαδή αυτοκόλλητων στρας.

Το συγκεκριμένο trend που ομολογούμε πως είναι αρκετά wow, το είδαμε ήδη σε πολλά γνωστά μοντέλα εντός και εκτός πασαρέλας. Τα αυτοκόλλητα στρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν συμπληρωματικά με το καθημερινό σου μακιγιάζ αλλά μπορείς άνετα να σχηματίσεις και διάφορα σχέδια της επιλογής σου όπως πχ μάσκα (απόκριες έχουμε άλλωστε!).

Πολλές αγαπημένες influencers αλλά και celebrities από το χώρο της μόδας και της μουσικής επιλέγουν το συγκεκριμένο make-up trend στο Coachella που αποτελεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ του πλανήτη κάθε χρόνο.

Πώς θα το κάνεις:

Για να πετύχεις αυτό το look το μόνο που χρειάζεται είναι να πειραματιστείς και να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει. Για καθημερινά look κράτα το μακιγιάζ σου σχετικά απλό ώστε να δώσεις έμφαση στα διαμαντάκια. Μπορείς να δημιουργήσεις ιδιαίτερα μακιγιάζ που θα απογειωθούν με τα αυτοκόλλητα στρας που θα προσθέσεις στη συνέχεια. Στην αγορά θα βρεις πολλά αυτοκόλλητα στρας σε διάφορα χρώματα και μεγέθη ώστε να επιλέξεις αυτό που είναι πιο κοντά στο δικό σου στιλ. Επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιδήποτε κρύσταλλο ή face accessory της αρεσκείας σου το οποίο θα στερεώσεις στα μάτια ή το πρόσωπο με λίγη κόλλα βλεφαρίδων.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα stick-on gems look για να επνευστείς καθώς και την δική μου πρόταση μακιγιάζ με αυτό το trend.





Πηγή φωτογραφιών: instagram.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved