4 τρόποι για να φορέσεις μόνο μαύρα αλλά να έχεις διαφορετικό στυλ

Αν το μαύρο είναι το χρώμα σου, σου έχουμε 4 σούπερ προτάσεις για total black ντυσίματα σύμφωνα με τον τύπο κοριτσιού που ανήκεις.

Είναι γεγονός πως το μαύρο είναι το απόλυτο χρώμα και παραμένει η πιο safe επιλογή. Αυτό συμβαίνει γιατί συνδυάζεται πανεύκολα με τα πάντα αν και μόνο του σε total black εμφανίσεις μπορεί να απογειώσει το στυλ σου και να σε κάνει να δείχνεις κομψή και στιλάτη.

Άλλωστε είμαστε ακόμα σε χειμωνιάτικο mood και αποφεύγουμε τα πολύ ανοιχτά, παστέλ χρώματα. Ένα μαύρο σύνολο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σταθεί επάξια σε όλες τις περιστάσεις. Επίλεξέ το άφοβα για να πας σινεμά ή βόλτα. Ακόμη και στην βραδινή σου έξοδό στο club, ένα total black look μοιάζει η τέλεια επιλογή.

Μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις ιδιαίτερα αξεσουάρ όπως κοσμήματα και τσάντες καθώς και να παίξεις με τα παπούτσια για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.

Παρακάτω σου έχουμε 4 διαφορετικές προτάσεις απο total black εμφανίσεις για να αντιγράψεις αυτή που είναι πιο κοντά στο δικό σου στιλ.

1) Η ροκ

black

Για εσένα που έχεις μια πιο ροκ διάθεση, το μαύρο ντύσιμο είναι τέλεια επιλογή. Τα δερμάτινα στοιχεία όπως το σορτσάκι ή το αγαπημένο σου jacket αποτελούν κομμάτια κλειδί.

2) Η diva

totalblack5

Πες ναι σε μπλουζάκια με δεσίματα ή ανοιχτή πλάτη αλλά και σε ολόσωμες φόρμες. Συμπλήρωσε το look με μια ωραία τσάντα.

3) Η teen

totalblack3

Μια ωραία πρόταση για all day ντύσιμο είναι ένα μαύρο φόρεμα με τα αγαπημένα σου αρβυλάκια ή oxford παπούτσια. Θα είσαι άνετη αλλά και κομψή όπου κι αν επιλέξεις να πας.

4) Η sexy

totalblack6

Μπορείς να συνδιάσεις lingerie κομμάτια όπως ένα δαντελένιο κορμάκι με το μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι ή το κολάν σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved