Θες να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά; Τα ωραιότερα updos για μακριά μαλλιά

Κάνε κότσο τα μαλλιά σου, να φανεί η αρχοντιά σου. Τα ωραιότερα πιασίματα μαλλιών είναι εδώ, για τα μάτια σου μόνο.

Είναι γνωστό πως εμείς τα κορίτσια αγαπάμε τα πλούσια, υγιή μαλλιά. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να παίρνεις ένα κομπλιμέντο για τα λαμπερά, μακριά μαλλιά σου. Είναι η επιβράβευση για τον κόπο σου όλο αυτό τον καιρό που τα φροντίζεις μέχρι να τα δεις στο μήκος που ονειρευόσουν.

Η αλήθεια όμως είναι πως είναι πολύ βαρετό να έχεις τα μαλλιά σου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάθε μέρα. Το νέο, σούπερ μήκος των μαλλιών σου θα σώσει την κατάσταση αφού σου δίνει πολλές επιλογές για χτενίσματα και πιασίματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να είσαι πιο cool από ποτέ.

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι άλλο από την κλασική αλογοουρά και να πεις ναί στα διάφορα updos. Πειραματίσου με χτενίσματα ανάλογα την διάθεσή σου και βρες αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου.

Εδώ θα βρεις πέντε φανταστικά updos για μακριά μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσεις, αν έχεις βαρεθεί να έχεις τα μαλλιά σου κάτω όλη την ώρα.

1) Messy ban ή ελαφρώς ατιμέλητο

hairupdo1

2) Ψηλή αλογοουρά

highponytail

Tip: πάρε μια τούφα από τα μαλλιά σου και τύλιξέ την γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψεις. Αμέσως η αλογοουρά σου θα δείξει πολύ πιο περιποιημένη.

3) Top knot

hairupdo2 copy

4) Γαλλική πλεξούδα

hairupdo5

5) Boxer braids

boxerbraids

Εσύ τι θα επιλέξεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved