Είσαι άλουστη; 4 τρόποι για να μην το προσέξει κανείς

Αν δεν πρόλαβες να λουστείς, δεν πειράζει

Αν υπάρχουν δύο κανόνες ομορφιάς που αναφέρουμε ξανά και ξανά είναι πως πρέπει να φοράμε αντηλιακό καθημερινά όλες τις εποχές και πως δεν πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας κάθε μέρα.

Απλά ακολουθώντας αυτούς τους δύο κανόνες θα δεις πολύ γρήγορα μια σημαντική αλλαγή στο δέρμα και τα μαλλιά σου.

Ενώ λέμε ξανά και ξανά πόσο κακό κάνει το λούσιμο σε καθημερινή βάση, οι περισσότερες από εμάς δυσκολεύονται να το εφαρμόσουν στην πράξη. Σε καταλαβαίνω. Φεύγεις από το γυμναστήριο, ο ιδρώτας στάζει και έχεις ραντεβού σε δύο ώρες ,πώς είναι δυνατόν να μην λουστείς;

Εμείς είμαστε εδώ όπως πάντα για να σε βγάζουμε από τη δύσκολη θέση. Βρήκαμε 4 πανεύκολους τρόπους για να κυκλοφορείς άνετη και περιποιημένη ακόμη και με άλουστα μαλλιά.

1) Dry shampoo

dryshampoo

Τα ξηρά σαμπουάν μπορεί να έχουν διαδοθεί ως προϊόν για τεμπέλες αλλά στην πραγματικότητα, είναι ένα προϊον ευλογία για όλες μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εσένα που έχεις λιπαρό τριχωτό, ένα απαιτητικό πρόγραμμα ή όταν δεν προλαβαίνεις να λουστείς.

2) DIY σαμπουάν

powder

Φοβάσαι να χρησιμοποιείς καθημερινά το ξηρό σαμπουάν σου; Εδώ είναι μια DIY εναλλακτική λύση που λειτουργεί εξίσου καλά. Ρίξε λίγο ταλκ στα χέρια σου και στη συνέχεια άπλωσε το με τα δάχτυλά σου αναάμεσα στις ρίζες. Θα απορροφήσει αμέσως τη λιπαρότητα και θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται φρέσκα.

3) Σκουφάκι μπάνιου

showercap

Φόρα ένα σκουφάκι μπάνιου κάθε φορά που δεν θες να λούσεις τα μαλλιά σου. Αυτό όχι μόνο θα κρατήσει τα μαλλιά σου ξηρά, αλλά θα αποτρέψει την υγρασία να περάσει στα μαλλιά, η οποία συνήθως τα κάνει να φαίνονται κατσαρά και λαδωμένα.

4) Αξεσουάρ μαλλιών

turban

Εμείς οι γυναίκες ξέρουμε πολλά κόλπα για να κρύψουμε τα ελαττώματά μας ή να τα καλύψουμε. Ένας τέλειος τρόπος να κρύψεις τα λαδωμένα σου μαλλιά με στυλ, είναι να φορέσεις διάφορα αξεσουάρ μαλλιών. Μην διστάσεις να φορέσεις το αγαπημένο σου καπέλο η τουρμπάνι και να ξεχωρίσεις.

Εσύ τι θα επιλέξεις από όλα;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved