Βάφεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Όλα τα μυστικά να μην μετανιώσεις για την απόφαση να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου.

Έχεις βαρεθεί εντελώς το χρώμα των μαλλιών σου και θέλεις μια αλλαγή; Βλέπεις το φλογερό κόκκινο μαλλί της Ariana Grande και ζηλεύεις; Η αλήθεια είναι πως θέλει θάρρος να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, ειδικά αν το κάνεις για πρώτη φορά.

Αυτό συμβαίνει γιατί το μαλλί σου δε θα είναι ποτέ ξανά όπως πριν, άρα είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρεις μετά από πολύ σκέψη. Διάβασε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις το επόμενο βήμα.

1) Κάνε έρευνα

hairhead

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν όταν αποφασίσεις να αλλάξεις το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. Πρώτα απ' όλα, το χρώμα βάσης και την υφή των μαλλιών. Αν δε θέλεις να ρισκάρεις ούτε να βγεις κλαίγοντας από το κομμωτήριο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμβουλευτείς έναν ειδικό που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην τελική επιλογή.

2) Eπίλεξε έναν color specialist

hair2 copy

Ένα τεράστιο μέρος της έρευνάς σου θα πρέπει να αφιερωθεί στο να βρεις τον κατάλληλο hair colorist. Ένας έμπειρος κομμωτής θα ξέρει ακριβώς τι σου ταιριάζει και πως να το πετύχει.

3) Προετοίμασε τα μαλλιά σου

hairproducts2

Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να φροντίσεις για να έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Οι ειδικοί προτείνουν να μη λούσεις τα μαλλια σου για 48 ώρες πριν απο τη βαφή και να εφαρμόσεις μια μάσκα ενυδάτωσης.

4) Μην είσαι βιαστική

clock

Ακόμη και αν κάθεσαι 2 ώρες στην καρέκλα του κομμωτηρίου μην παραπονεθείς. Να θυμάσαι ότι η υπομονή είναι το κλειδί για ένα καλό και σωστό αποτέλεσμα.

5) Μην ξεχνάς τη συντήρηση

hairstyle

Μην ξεχνάς πως μετά τη βαφή τα μαλλιά σου θέλουν φροντίδα. Σιλικόνες, λαδάκια, μάσκες μαλλιών κι όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν φίλοι σου.

Αυτό που έχω να σου πω είναι να τολμήσεις την αλλαγή γιατί δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα για εμάς τα κορίτσια από αυτό της ανανέωσης.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved