6 τρόποι για να κάνεις το ντύσιμό σου να φαίνεται πιο ακριβό

Ανακάλυψε όλα τα tips για να είσαι πάντα κομψή και στιλάτη με πολύ λίγα χρήματα.

Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις μια περιουσία για να κάνεις μια ωραία και μοδάτη εμφάνιση. Στην πραγματικότητα , το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσεις μερικά κόλπα. Αυτά θα σου χαρίσουν αυτομάτως extra πόντους στυλ και θα κάνουν το ντύσιμό σου να μοιάζει πολύ πιο προσεγμένο και ακριβό.

Κακά τα ψέματα, δεν έχουμε όλες την άνεση να διαθέτουμε συνέχεια ένα μεγάλο budget στα ρούχα, άσε που δεν χρειάζεται κιόλας. Μερικοί υποστηρίζουν πως θέλει αρκετή φαντασία και γνώση για να κάνεις το mix n match της ντουλάπας σου, εμείς όμως είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις.

1) Αγάπησε την μονοχρωμία.

Αν είσαι λάτρης του μαύρου χρώματος, τα μονόχρωμα look είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να φαίνεται το ντύσιμό σου πιο ακριβό. Μπορείς άνετα να επιλέξεις διαφορετικές αποχρώσεις μέσα στην ίδια οικογένεια χρωμάτων ή να επιλέξεις ένα navy και ένα μαύρο. Μην φοβηθείς τον συνδιασμό καφέ και μαύρου, που είναι ένας από τους πιο πετυχημένους.

2) Παίξε με τις υφές.

Συνθετικές γούνες, δερμάτινα jacket, σουέτ και tweed σακάκια μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση.

3) Δώσε έμφαση στην εφαρμογή.

Ίσως η πιο υποτιμημένη συμβουλή, είναι αυτή της σωστής εφαρμογής. Στένεψε λίγο τη μέση, κάνε ένα στρίφωμα εκεί που χρειάζεται ή μάζεψε λίγο τον ώμο. Αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνου μεγάλη διαφορά στη συνολική σου εικόνα.

4) Επένδυσε σε κλασικά πανοφώρια.

H ντουλάπα σας θα πρέπει να περιέχει μερικά ουδέτερα σε χρώμα ,καθώς και κάποια πιο περίτεχνα παλτά τα οποία λειτουργούν φανταστικά πάνω από τα μονόχρωμα ρούχα.

5) Αγόρασε ένα ατμοσίδερο.

Τα τσαλακωμένα ρούχα σίγουρα δεν είναι και πολύ κολακευτικά. Επένδυσε σε ένα καλό ατμοσίδερο χειρός το οποίο μπορεί ακόμη και την τελευταία στιγμή να κάνει το ντύσιμό σας φαίνεται στα καλύτερά του.

6) Βρες τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά. Πες ναι στα μεταξωτά μαντήλια, στις ιδιαίτερες τσάντες, στα μεγάλα γυαλιά ηλίου και στα χρυσά κοσμήματα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις φωτογραφίες για να επνευστείς, να αντιγράψεις και να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση.

Πηγή φωτογραφιών : instagram.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved