15 πρωτότυπα μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η μέρα της γιορτής της αγάπης είναι κοντά και προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια επάνω μας, από την κορυφή ως τα νύχια! 

15 πρωτότυπα μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εμείς ψάχνουμε από τώρα όλους τους τρόπους για να αναδείξουμε την θηλυκότητά μας. Με λίγα λόγια είναι γεγονός πώς θέλουμε να κάνουμε το ταίρι μας να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω μας. Αν νομίζεις πως το μόνο που θα προσέξει θα είναι τα ρούχα που θα φορέσεις,πρέπει να σου πούμε πως κάνεις μεγάλο λάθος.

Τα νύχια μιας γυναίκας είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι άντρες. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε όμορφα,καλοσχηματισμένα νύχια που εκπέμπουν θηλυκότητα και σεξαπίλ. Η επιστήμη της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια έχει κάνει θεαματικά μεγάλη πρόοδο, με αποτέλεσμα να μπορούμε εύκολα να αποκτήσουμε τα τέλεια,περιποιημένα νύχια που πάντα ονειρευόμασταν. 

Ψάχνεις ιδέες για πρωτότυπα μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Τότε δές προσεκτικά τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery με τα 15 καλύτερα μανικιούρ και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Πηγή φωτογραφιών : instagram.com