5 λόγοι που το κραγιόν σου ξεθωριάζει πιο γρήγορα από όσο περίμενες

Μάθε τι κάνεις λάθος!

Μπορεί τώρα να ξεκινάς να βάφεσαι και να μαθαίνεις τα μυστικά του μακιγιάζ ή μπορεί και να έχεις μπει στο «παιχνίδι» εδώ και αρκετό καιρό. Και ενώ όλα πηγαίνουν πολύ καλά και πετυχαίνεις σχεδόν πάντα ένα όμορφο αποτέλεσμα, υπάρχει κάτι που κυριολεκτικά σου σπάει τα νεύρα. Αυτό δεν είναι άλλο από το κραγιόν ή το lip gloss.

Το απλώνεις σωστά στα χείλη σου, διορθώνεις τις ατέλειες και είσαι σίγουρη ότι όλα είναι ΟΚ. Και λίγα λεπτά αφότου φτάσεις στον προορισμό σου αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό έχει ξεθωριάσει και έχει αρχίσει να φεύγει σιγά σιγά. Φυσικά, δεν μπορείς να καταλάβεις πού είναι το λάθος. Τι δεν έκανες σωστά και καταλήγεις να μένεις χωρίς κραγιόν ή lip gloss;! Το πιθανότερο είναι ότι δε φταίει το κραγιόν σου, ούτε αυτό είναι κακής ποιότητας. Μάλλον εσύ κάτι δεν κάνεις σωστά και καταλήγεις… απογοητευμένη με το μακιγιάζ σου.

Τα πάντα έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του κραγιόν! Στην παρακάτω gallery θα μάθεις αναλυτικά τους 5 λόγους που σε κάνουν να καταλήγεις να έχεις ξεθωριασμένα χείλη.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved