5 πανεύκολα χτενίσματα για εκείνες τις ώρες που βαριέσαι πολύ να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου

Θα χρειαστείς το πολύ 10 λεπτά!

Μπορεί να είσαι beauty addict και να σου αρέσει πάντα να έχεις προσεγμένο μακιγιάζ και μαλλιά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κάθεσαι να ασχολείσαι με τις ώρες. Ειδικά όταν πρόκειται για τα μαλλιά, ξέρουμε ότι θέλεις γρήγορες λύσεις, γιατί βαριέσαι να αφιερώνεις μια και δυο ώρες στο styling τους. Τα πέντε ή δέκα λεπτά πώς σου φαίνονται;

Τέλεια, ε; Για κάθε lazy girl τα πολύ γρήγορα και εντυπωσιακά χτενίσματα μοιάζουν παράδεισος. Και υπάρχουν μερικά φανταστικά tutorials που σου δείχνουν βήμα-βήμα και σε χρόνο dt πώς θα κάνεις τα πιο ονειρικά hairstyles στο πι και φι. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο, φίλη μου! Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τα πανεύκολα hairstyles; Δες τα παρακάτω videos και δοκίμασε αυτό που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει.

Τα... κεφτεδάκια



Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά σού σπάνε τα νεύρα. Δε χρειάζεσαι κανένα θερμαντικό εργαλείο, παρά μόνο δύο λαστιχάκια για τα μαλλιά.

Τα... τσιμπιδάκια



Όποιον τύπο μαλλιών κι αν έχεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις τσιμπιδάκια με διαφορετικούς τρόπους και να αλλάξεις το hair look σου. Κάνε διαφορετικές χωρίστρες στα μαλλιά ή μικρούς κότσους ή γύρισέ τα από τη μία πλευρά. Θα δεις ότι έχεις άπειρες επιλογές με λίγα μόλις τσιμπιδάκια.

Το wet look



Θα χρειαστείς νερό, μία καλή mousse για τα μαλλιά και τα χέρια σου. Να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Αν είσαι καλεσμένη σε πάρτι, με αυτό το hairstyle θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

Αλογοουρά για... κοντά μαλλιά



Όλες πιστεύουμε ότι στα κοντά μαλλιά μπορούμε να κάνουμε λίγα πράγματα. Κι όμως αυτή η εντυπωσιακή, αλλά απλή αλογοουρά θα σου αλλάξει τη γνώμη που είχες ως τώρα. Short hair don't care!!

Wavy look χωρίς... ψαλίδι ή πρέσα μαλλιών



Πριν πέσεις για ύπνο φτιάξε δύο σφιχτές πλεξούδες στα μαλλιά. Όταν θα ξυπνήσεις το πρωί θα έχεις υπέροχα, κυματιστά μαλλιά χωρίς να τα έχεις ταλαιπωρήσει καθόλου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved