Το νέο hairstyle της Millie Bobby Brown είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει

Η ηθοποιός του Stranger Things έκανε μια πολύ εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Millie Bobby Brown είναι μια πολύ καλή ηθοποιός, αλλά και ένα γλυκό πλάσμα που όλες θα θέλαμε να είχαμε για φίλη μας. Από τότε που τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά Stranger Things έχει γίνει η αγαπημένη μας teen star. Εκτός από ταλαντούχο πλάσμα, η Millie είναι πολύ όμορφη και τολμά τις αλλαγές στο look της χωρίς κανέναν δισταγμό.

Η 15χρονη ηθοποιός λατρεύει να «παίζει» με τα μαλλιά της. Την έχουμε δει με πολύ μακριά καστανόξανθα μαλλιά, με σκούρο καστανό καρέ, με φράντζα, με χωρίστρα στη μέση και με πολλά ακόμη looks. Η Millie δε διστάζει να αλλάξει τα μαλλιά της και αυτό έκανε πριν λίγες μέρες.

Η δική μας Eleven έκανε την πιο ωραία αλλαγή που έχει κάνει ποτέ στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, αφαίρεσε τα extensions, έκανε balayage και πλέον κυκλοφορεί με ένα πολύ stylish καρέ κούρεμα, το οποίο της χαρίζει ένα natural look. Ιδού!

https://www.instagram.com/p/B5rC0qcjC1R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο κομμωτής της Millie Bobby Brown δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Χάρηκα πολύ που δημιούργησα σήμερα αυτό το look για τη Millie. Είπε ‘’αντίο’’ στα extensions και πλέον είναι ο εαυτός της με τα κοντά μαλλιά. Επίσης, τονίσαμε τις άκρες με ξανθό χρώμα για ένα πιο φυσικό look. Πλέον είναι περισσότερο καστανή με το balayage με μερικές πινελιές ξανθού».

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο πρόσφατες αλλαγές στο look της Millie Bobby Brown. Δε συμφωνείς ότι το κούρεμα που απέκτησε τώρα είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved