Βρήκαμε τα καλύτερα gel βερνίκια νυχιών για να κάνεις μανικιούρ στο σπίτι

Και να μην ξοδεύεις πια όλο το χαρτζιλίκι σου στα nail bars.

Όλα τα κορίτσια λατρεύουμε να φροντίζουμε τα νύχια μας. Τα περιποιημένα άκρα εντυπωσιάζουν πάντα και δίνουν ένα παραπάνω boost στη συνολική μας εμφάνιση. Και είναι γεγονός ότι σήμερα έχουμε άπειρες επιλογές όσον αφορά τις διάφορες τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να περιποιηθούμε τα νύχια μας.

Μία από αυτές είναι και το gel. Το gel manicure προσδίδει σταθερότητα στα νύχια, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει φυσική όψη. Πόσες φορές, άλλωστε, έχεις κάνει το κλασικό μανικιούρ και έχεις δει μετά από 4-5 μέρες να ξεφτίζουν τα νύχια σου;

Αν αγαπάς τα gel νύχια, ξέρεις ότι κοστίζουν κάτι παραπάνω στο nail bar και δεν μπορείς κάθε τρεις και λίγο να ξοδεύεις εκεί το χαρτζιλίκι σου. Μην ανησυχείς, γιατί υπάρχει λύση! Μπορείς μόνη σου στο σπίτι να κάνεις gel νύχια με ένα gel βερνίκι νυχιών. Ναι, στα καταστήματα καλλυντικών μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου χρώμα βερνικιού σε gel εκδοχή και να φτιάξεις το μανικιούρ μόνη σου. Άσε που ένα gel βερνίκι είναι λιγότερο βλαβερό για τα νύχια συγκριτικά με το gel mani που θα κάνεις σε εξειδικευμένο nail bar.

Εμείς κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε 6 διαφορετικά χρώματα gel βερνικιών, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν. Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved