Έτσι θα προστατεύσεις τις μπούκλες σου για να μη φριζάρουν ποτέ ξανά

Μάθε δύο tips για να μην εκνευριστείς ποτέ ξανά με τα μαλλιά σου.

Η αλήθεια είναι ότι τα σγουρά μαλλιά είναι πιο δύσκολο να τα διαχειριστούμε σε σχέση με τα ολόισια μαλλιά. Οι μπούκλες μπλέκονται, δημιουργούνται κόμποι, δεν τιθασεύονται εύκολα και πολύ συχνά φριζάρουν. Αν έχεις μπούκλες, καταλαβαίνεις απόλυτα όσα σου λέμε. Ξέρεις ότι είναι ένα πραγματικό challenge το λούσιμο και το στέγνωμα των μαλλιών και κάθε φορά κάνεις το σταυρό σου για να μην ξυπνήσεις το πρωί και δεις ένα φριζαρισμένο, φουσκωμένο κεφάλι.

Έχεις δοκιμάσει διάφορα προϊόντα ειδικά για σγουρά μαλλιά, τα οποία κυκλοφορούν στο εμπόριο και πάλι δεν είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Έχεις σκεφτεί, όμως, ότι μπορείς να κάνεις κάποια λάθη στην καθημερινότητά σου που επιδεινώνουν το φριζάρισμα; Για παράδειγμα, χρησιμοποιείς το κλασικό λαστιχάκι για τα μαλλιά και αυτό είναι ό,τι χειρότερο. Αναρωτιέσαι γιατί; Γιατί σπάει τα μαλλιά και τα κάνει ακόμα πιο αδύναμα.

Δες στην παρακάτω gallery τι πρέπει να κάνεις για να προστατεύσεις τις μπούκλες σου και να έχεις πάντα υγιή μαλλιά χωρίς να φριζάρουν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved