Η Gigi Hadid έκανε το απόλυτο μακιγιάζ για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Το διάσημο μοντέλο σου δίνει την έμπνευση που αναζητούσες!

Η Gigi Hadid έκανε το απόλυτο μακιγιάζ για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Οι αγορές και τα εμπορικά κέντρα είναι στολισμένα, η διάθεσή μας είναι αρκετά ανεβασμένη και όλα φαίνονται πιο όμορφα. Σίγουρα αυτές τις μέρες οργανώνεις τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα Χριστούγεννα, το ρεβεγιόν, τις βόλτες και τα ψώνια που θα κάνεις, ώστε να είσαι υπέρλαμπρη. Λογικά αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές θα έχεις βρει το outfit που θα φορέσεις στο οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο δείπνο ή γεύμα και ξέρουμε από τώρα ότι θα είσαι μία teen queen.

Πώς θα ολοκληρώσεις, όμως, το look σου; Μα, φυσικά, με το κατάλληλο μακιγιάζ. Δεν πρέπει -μέρες που είναι- να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που επιλέγεις στην καθημερινότητά σου; Αυτή η περίοδος επιτάσσει λίγη λάμψη και λίγο glitter παραπάνω.

Υπάρχει ένα κορίτσι που θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι. Αυτή δεν είναι άλλη από την πανέμορφη Gigi Hadid. Το τοπ μόντελ έκανε το απόλυτο μακιγιάζ που αρμόζει σε ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κι εσύ μπορείς να το ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.