Εσύ ξέρεις τι είναι τα dip powder nails;

Διαφέρει αρκετά από το gel ή τα ακρυλικά νύχια.

Όλα τα κορίτσια λατρεύουμε να φροντίζουμε τα νύχια μας. Τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα άκρα εντυπωσιάζουν πάντα και δίνουν ένα παραπάνω boost στη συνολική μας εμφάνιση και στην αυτοπεποίθησή μας.

Και είναι γεγονός ότι σήμερα έχουμε άπειρες επιλογές όσον αφορά τις διάφορες τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να περιποιηθούμε τα νύχια μας. Το gel, τα ακρυλικά νύχια και το απλό μανικιούρ είναι οι πιο διαδεδομένες επιλογές που έχουμε για να φροντίσουμε τα άκρα μας. Ωστόσο, υπάρχει και ακόμη μία τεχνική, η οποία δεν είναι τόσο διαδεδομένη και ακούει στο όνομα… dip powder nails. Πρόκειται για ένα nail trend μεγάλης διάρκειας, που μόλις μάθεις περισσότερα γι’ αυτό, θα θες να το δοκιμάσεις εδώ και τώρα.

Τι είναι τα dip powder nails;

Με αυτήν την τεχνική θα βάφεις τα νύχια σου μέσα σε μία… χρωματιστή σκόνη. Στην ουσία, εσύ πρέπει να εφαρμόσεις στα νύχια σου ένα base coat, να το αφήσεις να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια να «βουτήξεις» τα νύχια σου σε μια χρωματιστή σκόνη. Το αποτέλεσμα; Θα έχεις άψογο μανικιούρ για τρεις εβδομάδες (ίσως και παραπάνω). Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει εδώ και χρόνια αυτή η τεχνική, αλλά είναι λίγα τα nail bars που τη χρησιμοποιούν. Απλά σκέψου ότι για την τεχνική dip powder θα χρησιμοποιήσεις τα δικά σου νύχια- τίποτα τεχνητό- και όσες μέρες διαρκέσει το μανικιούρ, θα αναπτύσσεται κανονικά το νύχι σου.

Μάθε στην παρακάτω gallery κι άλλες πληροφορίες για τα dip powder nails.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved