Τα χρωματιστά μαλλιά είναι το απόλυτο trend φέτος και μάντεψε ποια ηθοποιός το τόλμησε

Και μοιάζει αρκετά με γοργόνα.

Φέτος οι τάσεις στα μαλλιά έχουν κάτι το ανατρεπτικό και τολμηρό. Τι εννοούμε; Τη σεζόν που διανύουμε είναι στη μόδα τα μαλλιά με... χρώμα. Πράσινο, ροζ, μπλε, φούξια και άλλα παρόμοια χρώματα θα τα βλέπεις παντού αυτόν τον καιρό. Και, φυσικά, δε θα μπορούσαν οι αγαπημένες celebrities να μη δοκιμάσουν αυτό το trend. Ανάμεσά τους και η Bella Thorne, η οποία τολμά τις αλλαγές στην εμφάνισή της με μεγάλη ευκολία και χωρίς ενδοιασμούς.

Η 22χρονη ηθοποιός έχει δοκιμάσει να κάνει κόκκινα μαλλιά, ξανθά μαλλιά και από ό,τι φαίνεται δε σταματά εκεί. Δε φοβάται καθόλου να τολμήσει να κόψει τα μαλλιά της ή να τα βάψει σε όχι και τόσο κλασικά χρώματα. Πριν λίγες μέρες, η Bella άλλαξε και πάλι το look της κάνοντάς κάτι εντελώς ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο.

Η Bella, λοιπόν, κυκλοφορεί με νέο look, καθώς έβαψε τις άκρες των μαλλιών της… πράσινες. Μάλιστα, η ίδια έδειξε τα νέα μαλλιά της στο Instagram και έγραψε: «Ναι, μου αρέσει να κάνω ασυνήθιστες αλλαγές στα μαλλιά μου». Πραγματικά, η νέα εμφάνιση της Bella είναι τρομερά ανατρεπτική και τολμηρή και σίγουρα οι περισσότερες από εμάς θα το σκεφτόμασταν πολύ για να κάνουμε πράσινα τα μαλλιά μας.

Δες το νέο look της στην παρακάτω gallery και πάρε ιδέες αν θες να το τολμήσεις κι εσύ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved