Έτσι θα απαλλαγείς οριστικά από την ψαλίδα στα μαλλιά σου

Οι celebrity hair stylists μάς αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.

Τα μαλλιά είναι ιερά για κάθε κορίτσι. Μας αρέσει να τα περιποιούμαστε, να δοκιμάζουμε νέα προϊόντα και φυσικά να αλλάζουμε χτενίσματα. Κι αυτό, πολλές φορές, προϋποθέτει τη χρήση θερμαντικών εργαλείων με αποτέλεσμα να προκαλείται φθορά στην τρίχα. Και να που κάπου εδώ κάνει την εμφάνισή της η πολύ ενοχλητική ψαλίδα.

Δεν υπάρχει κορίτσι που να μην έχει σπασμένες άκρες στα μαλλιά και αυτό καταντάει εκνευριστικό. Με λίγη προσπάθεια και φροντίδα, όμως, μπορείς μόνη σου στο σπίτι να καταφέρεις να απαλλαγείς οριστικά από αυτήν και να προσέχεις, ώστε να μην ξανασυναντηθείτε στο μέλλον. Αλλά πριν σου αποκαλύψουμε τους τρόπους με τους οποίους θα απαλλαγείς από την ψαλίδα, ας μιλήσουμε για το πώς προκαλούνται οι σπασμένες άκρες στα μαλλιά μας.

«Η ψαλίδα εμφανίζεται στις άκρες των μαλλιών και αυτή η φθορά οφείλεται κυρίως στη θερμότητα ή στο μεγάλο διάστημα που έχει παρέλθει από την τελευταία επίσκεψη στο κομμωτήριο για κούρεμα. Ωστόσο, η ψαλίδα μπορεί να οφείλεται και σε ακατάλληλη βούρτσα που χρησιμοποιείς για να χτενίζεσαι ή ακόμα και σε ορμονικές διαταραχές, όπως ο θυρεοειδής», εξηγεί ο celebrity stylist, Garren.

Για να απαλλαγείς μια και καλή από την ενοχλητική ψαλίδα και να αποκτήσεις υγιή και λαμπερά μαλλιά, δες στην παρακάτω gallery τι πρέπει να κάνεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved