Εσύ ξυπνάς με μέλι και λουλούδια; Η ενυδατική σου κάνει τη διαφορά!

Στο ραφάκι του μπάνιου που βάζω τα πράγματά μου, βρίσκονται τα αγαπημένα μου γαλάζια σωληνάρια

Είμαι από εκείνες που το πρωί ξυπνούν και θέλουν να νιώσουν υπέροχα… asap! Δεν το είχα καταφέρει, μέχρι που… αντέγραψα από την κολλητή μου! Στο τελευταίο μας sleepover, είχε έρθει σπίτι μου με το καινούριο της νεσεσέρ. Μόλις ξυπνήσαμε έβγαλε από μέσα ένα μαγικό σωληνάριο, άπλωσε την κρέμα στο πρόσωπό της κι αμέσως… έλαμψε! Μπορούσα να το διακρίνω καθαρά καθώς στεκόμουν και την κοίταζα με ανοιχτό το στόμα! Τι ήταν αυτό; Το ήθελα κι εγώ!

Από τότε, στο ραφάκι του μπάνιου που βάζω τα πράγματά μου, βρίσκονται τα αγαπημένα μου γαλάζια σωληνάρια: Η ενυδατική μου σειρά, που δεν είναι άλλη από την AQUA BEELICIOUS της APIVITA! Ξεκινώ με την κρέμα και κάνω απαλό μασάζ στο πρόσωπό μου, ενώ το χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη μου. Αμέσως καταλαβαίνω τη δροσιά να με κατακλύζει, ενώ η επιδερμίδα μου γεμίζει νερό – νιώθω τόσο… «waterful»!

image003

Τελικά, η Χριστίνα γνώριζε πολύ καλά το «μυστικό» για υπέροχη επιδερμίδα… Η κρέμα της (και πλέον «μου») είναι εμπλουτισμένη με μέλι και ανθισμένα λουλούδια, τη λαχταριστή τροφή των μελισσών. Είναι ειδικά σχεδιασμένη με ένα σούπερ ενυδατικό εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, ίριδα, άγριο τριαντάφυλλο και μέλι ανθέων. Είναι αυτό που χρειάζομαι, είναι αυτό που με κάνει να ξεκινήσω με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα μου. Μέλι και λουλούδια με κατακλύζουν κι αμέσως η διάθεσή μου φτιάχνει. Μπορεί να «έπρεπε» να σηκωθώ από το κρεβάτι μου, αλλά αυτή τη στιγμή το απολαμβάνω τόσο πολύ!

image005

Δεν πρόκειται άλλωστε για μία και μόνο κρέμα, αλλά για μια σειρά περιποίησης, ειδικά σχεδιασμένη για τη νεανική μας επιδερμίδα. Στο νεσεσέρ μου έχω πάντα και το gel ενυδάτωσης για τα μάτια, αλλά και το booster αναζωογόνησης και τα χρησιμοποιώ συχνά. Η κρέμα μου είναι η ιδανική βάση που εφαρμόζω πριν το make - up μου, αφού η ενυδάτωση που μου προσφέρει διαρκεί για ώρες. Αντίστοιχα το gel ματιών της AQUA BEELICIOUS της APIVITA, εκτός του ότι εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους μου, παρά το ότι τα ξενύχτια στο Netflix συνεχίζονται ασταμάτητα, είναι ιδανικό για να το απλώνω πριν το concealer μου. Το booster μου είναι πραγματικά το κρυφό μου όπλο γιατί το χρησιμοποιώ σε… καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όταν χρειάζομαι άμεσα ενυδάτωση, είτε το καλοκαίρι μετά την ηλιοθεραπεία μου, είτε το χειμώνα, μετά από μια βόλτα στον κρύο αέρα. Και τις μέρες που η επιδερμίδα μου ερεθίζεται, είναι το ιδανικό «αντίδοτο» για να επανέλθει αμέσως στα κανονικά της.

image007

Η αγαπημένη μου σειρά, τα τέσσερα προϊόντα που χρησιμοποιώ για την προσωπική μου περιποίηση, γνωρίζω πως σέβεται το περιβάλλον και είναι εμπνευσμένη από τη μέλισσα, το πολυτιμότερο ον στον πλανήτη. Και καθώς γνωρίζω καλά πως δεν αρκεί να κατεβαίνουμε σε διαδηλώσεις για το κλίμα μόνο όταν μας καλεί η… Γκρέτα, φρόντισα να ενημερωθώ πώς η APIVITA δημιούργησε τη σειρά που προτιμώ με σεβασμό στη φύση. Όχι μόνο τα συστατικά της είναι φυσικής προέλευσης κατά 98%, αλλά και οι συσκευασίες της είναι ανακυκλώσιμες και το χαρτί τους προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρισης. Γιατί και η επιλογή μου δεν είναι ποτέ τυχαία!

image010

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved