H Bella Hadid φόρεσε ένα παντελόνι παραλλαγής και μας θύμισε γιατί αγαπάμε αυτό το item

Tρεις τρόποι να φορέσεις camo pants και αυτόν τον χειμώνα.

To πιο cool παντελόνι για αυτήν την σεζόν δεν είναι το jean. Και ξέρουμε πως ταράζεσαι και σοκάρεσαι τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, είμαστε εδώ όμως για να σου πούμε μόνο αλήθειες. Και δεν περιμέναμε την τελευταία εμφάνιση της Bella Hadid για να το κάνουμε αυτό. Η αλήθεια είναι όμως πως λειτούργησε σαν μία πρώτης τάξεως αφορμή για να μας κάνει να πούμε αυτό που όλες σκεφτόμασταν εδώ και καιρό… το πιο cool παντελόνι της σεζόν είναι αυτό της παραλλαγής και οι τρεις τρόποι που θα σου προτείνουμε να το φορέσεις θα σε κάνουν να συμφωνήσεις μαζί μας asap.

https://www.instagram.com/p/Bo9B2flHFhD/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


#1 με basic T-shirt, denim μπουφάν και αθλητικά
Ναι δεν θα πρωτοτυπήσουμε εδώ. Σου λέμε τον συνδυασμό που ως μοναδικό στόχο έχει να αναδείξει το camo pants σου και τίποτα άλλο. Αυτό που λέμε ότι κάθε σύνολο πρέπει να έχει ένα statement piece… τώρα γίνεται πράξη.
#2 με cropped top, biker jacket και Chelsea boots
Ένα look παρόμοιο με αυτό που φόρεσε η Bella είναι ό,τι πρέπει για τις εμφανίσεις εκτός σχολείου που δεν θες να περάσεις απαρατήρητη. Με τόσο sexy street στυλ… σίγουρα θα τα καταφέρεις.
#3 με oversized φούτερ και All Stars
Loose outfit για τις μέρες που όχι μόνο θες να δείχνεις cool (aka άνετη) αλλά και να νιώθεις το ίδιο. Και να θυμάσαι πως τα κορίτσια που δεν πιέζονται με αυτά που φοράνε είναι πάντα τα πιο όμορφα.

https://www.instagram.com/p/Bo9FWCklqfh/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved