Dr. Jekyll & Mr. Hyde: Η μεικτή επιδερμίδα χρειάζεται ειδική φροντίδα αλλά δεν πρέπει να σε τρομάζει

Δεν είναι όμως τόσο τρομακτική όσο νομίζεις η μεικτή επιδερμίδα.

Δεν είναι τόσο δύσκολη όσο μπορεί να νομίζεις

Η μεικτή επιδερμίδα φαντάζει «δύσκολη» γιατί έχει διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικά σημεία της και αυτό γιατί σε κάποια σημεία είναι λιπαρή και σε άλλα ξηρή! Η φροντίδα λοιπόν του «Τ» και η φροντίδα του υπόλοιπου προσώπου είναι σαν τη νύχτα με τη μέρα ή μάλλον… σαν τον Dr. Jekyll και τον Mr. Hyde! Τα μάγουλα απαιτούν ενυδάτωση και απαλότητα ενώ το «Τ» έχει ανάγκη από ρύθμιση της λιπαρότητας και απολέπιση. Το κέντρο του προσώπου γυαλίζει και τα μάγουλα ξεφλουδίζουν #thehorror! Αντιθέτως, η περιποίησή της είναι απλή αλλά χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα. Μην τρομάζεις λοιπόν και συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις όλα τα tips που χρειάζεσαι και να γνωρίσεις μία νέα σειρά περιποίησης που φτιάχτηκε αποκλειστικά για το δικό σου δέρμα.

dr2

Σε αντίθεση με ότι μπορεί να νόμιζες, δεν είσαι από τις… «ειδικές» περιπτώσεις που έχουν μεικτή επιδερμίδα και χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα. Μεικτή επιδερμίδα έχει σχεδόν το 50% των γυναικών συνεπώς ξεκίνα να χαλαρώνεις από τώρα. Ομοίως, αν νομίζεις πως θα χρειαστείς 35 διαφορετικά προϊόντα, προσευχές και δάκρυα μονόκερου για να αποκτήσεις το φρέσκο, λαμπερό και υγιές δέρμα που ονειρεύεσαι κάνεις λάθος! Το μόνο που χρειάζεσαι 3 βήματα και τη νέα σειρά περιποίησης της NUXE Aqubella…

dr3

Η νέα σειρά της NUXE με το χαριτωμένο όνομα Aquabella φτιάχτηκε ειδικά για να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες ανάγκες της μεικτής επιδερμίδας. Απομακρύνει αποτελεσματικά την περίσσεια λιπαρότητα, ρυθμίζει την έκκρισή της και ταυτόχρονα ενυδατώνει τις αφυδατωμένες περιοχές του προσώπου. Καταφέρνει λοιπόν να ικανοποιήσει δύο πολύ διαφορετικές ανάγκες και να σου χαρίσει ισορροπία και επιδερμίδα φρέσκια και καθαρή. Πως; Χάρη στην υπέροχη σύνθεσή της!

dr4

Οι επιστήμονες της NUXE συνδύασαν δύο φυσικά ενεργά συστατικά: το Λευκό Νούφαρο και το Υαλουρονικό Οξύ, τα «έκλεισαν» μέσα στην σειρά Aquabella και έτσι έβαλαν τέλος στο αιώνιο δίλημμα που αφορά το μεικτό δέρμα, παρέχοντας την απαραίτητη υγρασία σε στοχευμένες περιοχές του προσώπου. Πρόκειται για μία πλήρως ισορροπημένη πρόταση περιποίησης που βάζει το δέρμα σου και εσένα σε… «σειρά» με τρία μόλις βήματα. Πρώτος έρχεται ο καθαρισμός με το Aquabella Micro-Exfoliating Purifying Gel.

dr5

Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και περιέχει μικροσφαιρίδια που απομακρύνουν ρύπους και νεκρά κύτταρα ρυθμίζοντας την έκκριση σμήγματος χωρίς όμως να αφυδατώνουν τα ξηρά σημεία του προσώπου. Αφήνουν άρα το «Τ» καθαρό και ματ ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο δροσερό, φρέσκο και ενυδατωμένο. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις το πρωί και το τελευταίο πριν κοιμηθείς! Μετά από αυτό θα προετοιμάσεις το δέρμα σου με την πρωτοποριακή λοσιόν-essence Aquabella Beauty-Revealing Essence-Lotion.

dr6

Είναι εμπλουτισμένη με ροδόνερο και υαλουρονικό οξύ και έχει λεπτόρρευστη, απολαυστική υφή που θα σε ξετρελάνει. Συσφίγγει τους πόρους, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και την προετοιμάζει να δεχτεί το πιο σημαντικό βήμα: Την ενυδάτωση. Ναι, ενυδάτωση! Όλες οι επιδερμίδες, ακόμα και οι πολύ λιπαρές με ακμή, χρειάζονται ενυδάτωση και η μεικτή σου επιδερμίδα δεν διαφέρει. Χρειάζεται απλά σωστή ενυδάτωση και θα σου την χαρίσει η δροσερή κρέμα, ελαφριάς υφής Aquabella Beauty-Revealing Moisturizing Emulsion.

dr7

Είναι φίνα και απολαυστική, με άρωμα που συνδυάζει τη γλυκύτητα του γιασεμιού

με την εκπληκτική, φρέσκια νότα του αγγουριού καθώς και μερικές ζωηρές χροιές λεμονιού. Δεν είναι όμως η μυρωδιά της που κάνει θαύματα αλλά η μεταξένια υφή της που καταφέρνει να χαρίσει την ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης! Κάνει το δέρμα να δείχνει φρέσκο αλλά ταυτόχρονα ματ, εσένα να νιώθεις την απόλυτη άνεση και μάλιστα, δημιουργεί εφέ blur έτσι ώστε να μην χρειάζεται να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

dr8

Τελικά, όπως θα έχεις καταλάβει, η μεικτή επιδερμίδα δεν είναι τρομακτική! Μπορεί να έχει πολύ διαφορετικές ανάγκες, μπορεί να την αποκαλούμε χαριτολογώντας Dr. Jekyll και Mr. Hyde αλλά στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεται είναι ισορροπία. Αυτή την ισορροπία ήρθε να της παρέχει η σειρά Aquabella! Είσαι λοιπόν μόλις 3 βήματα και 3 προϊόντα μακριά από την καθαρή, όμορφη, φρέσκια επιδερμίδα που ονειρεύεσαι γι’ αυτό κλείσει τον υπολογιστή και σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο! Η σειρά Aquabella σε περιμένει στο stand της NUXE!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved