8+1 hairstyles της Ariana Grande που θα σε εμπνεύσουν για την επιστροφή σου στο σχολείο

Αποκλείεται να μην ξέρεις ότι η Ariana έκανε τάση το ponytail.

Η Ariana Grande σημειώνει τεράστιες επιτυχίες με τα τραγούδια της, ενώ ετοιμάζει και τη δική της σειρά με καλλυντικά προϊόντα. Εκτός, όμως, από ένα pop idol, η Ari μένει στη μνήμη όλων μας για τη χαρακτηριστική ψηλή αλογοουρά της και το μάκρος των μαλλιών της. Η αλήθεια είναι ότι η Ariana λατρεύει την αλογοουρά, αλλά της αρέσει πολύ να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Φοράει hair clips, τα έχει βάψει στο χρώμα της λεβάντας, ενώ τολμάει κατά καιρούς και εντυπωσιακά χτενίσματα πέραν της κλασικής αλογοουράς που τόσο λατρέψαμε.

Η Ariana είναι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι και τα hairstyles που επιλέγει ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος και την ηλικία της. Δεν κάνει υπερβολικές αλλαγές, αλλά αντιθέτως επιλέγει να εντυπωσιάζει με την απλότητά της.

Αν κι εσύ έχεις βαρεθεί να κάνεις καθημερινά ένα κλασικό χτένισμα και θέλεις ιδέες για μια παροδική αλλαγή, η Ariana είναι ο άνθρωπος που θα σε εμπνεύσει.

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο ωραία hairstyles της Ari και πάρε έμπνευση για τα χτενίσματα που θα κάνεις στο σχολείο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved