Η Natasha Kay μόλις έκανε το απόλυτο μανικιούρ του Σεπτεμβρίου

Ό,τι κάνει αυτό το κορίτσι γίνεται αμέσως hot trend.

Η Natasha Kay μόλις έκανε το απόλυτο μανικιούρ του Σεπτεμβρίου

Η Natasha Kay ήρθε για να μείνει. Αυτό το 20χρονο κορίτσι είναι πολύ αγαπητό στο νεανικό κοινό και διαρκώς αυξάνει τους followers της με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Εκτός από καταπληκτική τραγουδίστρια είναι και influencer, ενώ έχει και ένα πολύ «δυνατό» κανάλι στο Youtube, μέσο από το οποίο και ξεκίνησε την καριέρα της.

Η Natasha πέρασε ένα φανταστικό καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά και τρέλανε το Instagram με τις sexy πόζες και τα εκπληκτικά μαγιό που επέλεξε να φορέσει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι με όλες τις εμφανίσεις της και τις αλλαγές που κάνει πάνω της προκαλεί πανικό και δημιουργεί διαρκώς νέα trends.

Έτσι συνέβη και πρόσφατα με το νέο μανικιούρ που έκανε. Η Natasha Kay έκανε τα πιο girly νύχια ever και μας ενέπνευσε για το μανικιούρ που πρέπει να κάνουμε όλες τον Σεπτέμβριο.

Όπως βλέπεις, η Natasha έβαψε τα νύχια της σε μια περλέ μοβ απόχρωση και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα εκτός από το ότι είναι φανταστικά.

Να σου πούμε ότι αν δεν προτιμάς τα τόσο μακριά νύχια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείς να πετύχεις αυτό το μανικιούρ και σε πιο κοντά νύχια. Αρκεί να έχεις το κατάλληλο βερνίκι και μπορείς να κάνεις τα νύχια της Natasha Kay μόνη σου στο σπίτι. Το δικό μας αγαπημένο περλέ βερνίκι νυχιών αυτήν την περίοδο είναι το ESSIE, απόχρωση 633 Cheers up.

ESSIE COLOR 633 CHEERS UP

Εσύ θα δοκιμάσεις το μανικιούρ της Natasha Kay;