Πώς θα κάνεις τις τέλειες μπούκλες με το σίδερο ισιώματος μαλλιών για πρώτη φορά και για πάντα

Κι όμως, γίνεται!

Το να καταφέρεις να κάνεις ωραίες μπούκλες μόνη σου στο σπίτι είναι ένα challenge, ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά. Και όταν λέμε ωραίες μπούκλες εννοούμε εκείνες που μοιάζουν φυσικές, όχι στημένες, που έχουν γίνει χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Το πρώτο βήμα για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα είναι να χρησιμοποιήσεις το σωστό θερμαντικό εργαλείο. Και το ιδανικό είναι το σίδερο ισιώματος. Κι όμως, μπορείς με την πρέσα ισιώματος να κάνεις τις μπούκλες που ονειρεύεσαι. Αυτό που χρειάζεσαι είναι τεχνική και ποτέ μα ποτέ δε θα αποτύχει το χτένισμά σου.

«Πιστεύω ότι το σίδερο ισιώματος σού χαρίζει φυσικές μπούκλες συγκριτικά με το ειδικό ψαλίδι για μπούκλες. Τα μαλλιά φαίνονται πιο φυσικά με το ισιωτικό», λέει ο hairstylist πολλών celebrities του εξωτερικού, Justine Marjan, ο οποίος συνεργάζεται με την Kim Kardashian, την Ashley Graham, την Olivia Culpo και την Katherine McNamara.

Και τώρα ξέρουμε ότι υπάρχει ένα εύλογο ερώτημα μέσα στο κεφάλι σου: Τι πρέπει να κάνω και πώς θα πετύχω τις ιδανικές μπούκλες;

Θα μάθεις ευθύς αμέσως όλα τα μυστικά στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved