Δε φαντάζεσαι ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Millie Bobby Brown

Και όχι, δεν έχει καμία σχέση με το χώρο του θεάματος.

Μετά τη Rihanna, τη Lady Gaga και την Ariana Grande, ακόμη ένα διάσημο κορίτσι αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο χώρο της ομορφιάς. Ο λόγος για τη Millie Bobby Brown.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Stranger Things» αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της -πέρα από την υποκριτική- και στο χώρο της ομορφιάς. Η αγαπητή ηθοποιός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς, η οποία θα περιλαμβάνει 15 διαφορετικά προϊόντα, όπως make up και μάσκες ματιών. Και το καλύτερο δε σας το έχουμε αποκαλύψει ακόμα.

Είναι γνωστό ότι η Millie λατρεύει τα ζώα και γι’ αυτό αποφάσισε ότι τα προϊόντα της θα είναι vegan. Επιπλέον, η σειρά ομορφιάς της θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς ένα μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων θα δοθεί στο Olivia Hope Foundation, έναν οργανισμό που στηρίζει παιδιά με καρκίνο.

Η Millie Bobby Brown ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό βήμα της με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και με μερικά insta-stories.



Δες στην παρακάτω gallery πώς θα ονομάσει το brand της και σε ποιους θα απευθύνονται τα προϊόντα της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved